Super Analytics – myynti kasvuun kovan datan avulla

Tilaaja: Super Analytics

Toimittajan yhteyshenkilö: Kalle Heinonen

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Mobiilikehitys, Open source, Linux, IT, Asiantuntijapalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

post_image

Super Analytics on tiedolla johdettuun älymarkkinointiin erikoistunut asiantuntijatalo, jolla on yli 15 vuoden kokemus digimarkkinoinnista ja myynnin kasvattamisesta sen avulla.

Super Analytics auttaa asiakkaitaan parantamaan digitaalista markkinointia läpi sen koko kehityskaaren tutustumalla ensin asiakasyrityksen tuotteeseen tai palveluun sekä asiakaskuntaan ja lopulta tarjoamalla suosituksen siitä, miten yrityksen digitaalista markkinointia tulisi kehittää.

Kokonaisvaltainen sivustouudistus

Sivustouudistus päätettiin toteuttaa koska vanha sivusto ei enää taipunut tarvittaviin muutoksiin. Erityisesti digitaalisen markkinoinnin, kuten hakukoneoptimoinnin näkökulmasta vanha sivusto ei enää tarjonnut riittäviä elementtejä.

Sivustouudistuksen myötä Super Analytics halusi uudistaa koko yrityksen ilmeen. Visuaalisen ilmeen lisäksi muutos tapahtui kokonaisvaltaisesti yrityksen kulttuurissa.

Yksi merkittävä syy uudistukseen oli, että me halusimme kulttuurin muutoksen toimintamalliimme. Kun muutamme sivustoamme, se pakottaa meidät miettimään uudelleen koko markkinointiamme”, sanoo Super Analyticsin toimitusjohtaja Kalle Heinonen.

Super Analyticsin verkkosivut toteutettiin WordPress -alustalle. Sivustolla on useita kieliversioita, jotka on toteutettu WordPressin multisite toiminnolla. Toteutuksessa hyödynnettiin myös domain mapping toiminnallisuutta, koska kieliversiot toimivat omissa verkkotunnuksissaan. 


Projekti saatiin odotetulla tavalla nopeasti maaliin. Kun pyysimme Sofokukselta jotakin, niin sieltä toimitettiin aikataulussa se mitä pyydettiin. Minulla on Sofokuksesta pelkästään positiivista sanottavaa”, Heinonen sanoo.

Tutustu Super Analyticsin uudistettuun verkkosivustoon.

Suosittelija:

Yksi merkittävä syy uudistukseen oli, että me halusimme kulttuurin muutoksen toimintamalliimme. Kun muutamme sivustoamme, se pakottaa meidät miettimään uudelleen koko markkinointiamme.

Kalle Heinonen

Pinterest

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta