Suomi24

Tilaaja: Suomi24

Toimittajan yhteyshenkilö: Janne Kalliola

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Webkehitys, Arkkitehtuuri, Integraatiot, Auditointi, Sisällönhallinta, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Media, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Exove on suunnitellut ja toteuttanut Suomi24.fi:n profiilipalvelun ja siihen liittyvän nettideittiosion. Palvelussa henkilön profiiliin yhdistyy kaikki hänen tuottamansa ja seuraamansa materiaali koko Suomi24.fi:sta. Lisäksi palvelussa on mahdollisuus luoda ystävyyssuhteita toisiin käyttäjiin ja näin laajentaa seurattavan sisällön määrää. Palveluun toteutettiin toisessa vaiheessa myös yritysprofiilit, joiden avulla yritykset voivat olla kätevästi yhteydessä Suomi24.fi:n käyttäjiin.


Järjestelmän toteutuksessa erityinen painoarvo oli suorituskyvyllä, koska Suomi24.fi:ssä on yli 30 miljoonaa sisältökohdetta ja niissä on useita tartuntakohtia yhteisölliselle profiilipalvelulle. Käyttäjiä Suomi24.fi:llä on noin 1,5 miljoonaa viikossa (uniikit kävijät, TNS Metrix) ja sivulatauksia noin 34 miljoonaa. Tällaisessa kuormituksessa palvelun jokaisen osan, profiilit ja yhteisöllisyys mukaan luettuna, tulee olla äärimmäisen suorituskykyoptimoituja.

Lisätietoa: http://www.exove.com/cases/suomi24

Pinterest

Muita julkaisuja Exove:lta