Suomen Uusiomuovin verkkosivusto

Tilaaja: Suomen Uusiomuovi Oy

Ajankohta: 2014 -

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Webkehitys, Google, Julkaisujärjestelmä CMS, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus, Koulutus, Toteutustyö

post_image

Uudistimme jo vuodesta 2009 asiakkaanamme olleen Suomen Uusiomuovi Oy:n verkkopalvelun, tehden siitä visuaalisesti raikkaan ja trendikkään sekä teknisesti nykyaikaisen. Sisällöltään laaja ja kattava tietopaketti on taitettu ilmavasti niin, että palvelu on käyttäjäystävällinen ja huomioi erilaiset kohderyhmät ja heidän käyttötarpeet.

Suomen Uusiomuovi Oy edustaa maamme 44 muoviteollisuusyritystä sekä alan järjestöjä tavoitteenaan muovipakkausten kierrättäminen ja muoviputkien hyötykäyttö.

Uusi eAdmin 5 -sisällönhallintajärjestelmä tekee verkkopalvelun ylläpitämisen todella helpoksi ja miellyttäväksi. Asiakas voi hallita sivusisältöä ja taittoa sekä uutisoida, lisätä lomakkeita ja päivittää käytössä olevaa yritysrekisteriään. Sidosryhmäkäyttöön soveltuvassa Ekstranet-palvelussa saa sisällöt kohdistettu joustavasti eri käyttäjäryhmille kulloistenkin tarpeiden mukaisesti. Lisäksi uusitulla käytönseuranta- ja analytiikkatyökaluilla ylläpitäjä saa hyödyllistä käyttötilastoa verkkopalvelusta ja voi tämän perusteella kehittää palveluaan vastaamaan paremmin eri kohderyhmien käyttötarpeita.

Asiakkaalle toimitettiin mm.

  • Sivuston ulkoasun suunnittelu
  • WWW-sivut, Ekstranet-palvelu
  • Sisältönosteiden ja pikalinkkien hallinta
  • Sähköisten lomakkeiden hallinta
  • Käytönseuranta ja analytiikkapalvelu
  • Yritysrekisteri ja karttasovellus

Tutustu sivustoon: www.uusiomuovi.fi

Pinterest

Muita julkaisuja Verkkovaraani Oy:lta