Suomen Tilaajavastuu Oy - Palvelu ylitti kaikki odotuksemme

Tilaaja: Suomen Tilaajavastuu Oy

Tagit: Asiakaspalvelu, Viestintä, Laadunvarmistus, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Asiantuntijapalvelut, Järjestöt ja yhdistykset, Konsultointi, Vuokratyövoima, chat-palvelu, Live Chat, chat, ulkoistettu chat, ulkoistettu asiakaspalvelu

post_image

“Olemme onnistuneet luomaan Tilaajavastuu.fi ja Veronumero.fi -palveluidemme asiakkaille selkeätä lisäarvoa sillä, että he saavat välitöntä apua ongelmiinsa chat-palvelun kautta. Palvelu on nopeuttanut sitä miten nopeasti palvelemme asiakkaitamme. Tämä näkyy kasvaneena asiakastyytyväisyytenä ja myyntinä.

Meidän kannaltamme se varsinainen juttu tässä kuitenkin on Finnchatin porukan aivan käsittämätön tiedon omaksumiskyky. Aluksi pelkäsimme, että onnistuuko näiden asioiden tekeminen kumppanilta ja miten kaikki menee, mutta palvelu on kyllä ylittänyt kaikki odotuksemme. Miten voi olla mahdollista, että palveluihimme liittyvä laki ja monimutkaiset tiedot on omaksuttu niin nopeasti ja meidän kannaltamme vaivattomasti. Finnchattiläiset oppivat todella hyvin palautteesta ja kehittävät sen perusteella palveluitaan jatkuvasti. Toiminta on ollut nopeaa ja todella ammattimaista.”

Lars Albäck
Toimitusjohtaja
Suomen Tilaajavastuu Oy

Pinterest

Muita julkaisuja Finnchat Oy:lta