Suomen Terveysravinto kestotilausjärjestelmä

Tilaaja: Suomen Terveysravinto

Ajankohta: 2013 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Jussi Moilanen

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Logistiikka, Toiminnanohjaus ERP, Arkkitehtuuri, Big Data, Käyttäjähallinta, Ohjelmistokehitys, Kauppa, IT, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, Viskan ETM, viskan, Laskutusjärjestelmät, kestotilaus, kestotilaushallinta, myyntitilausjärjestelmä, OMS, tilaushallinta, subscriptions

post_image

Suomen nopeimmin kasvava terveystuotteita myyvä postimyyntiyritys Suomen Terveysravinto Oy valitsi Viskanin kestotilausratkaisun.

Tarvittiin skaalautuva ratkaisu
"Tarve tietojärjestelmän vaihtamiselle tuli, kun tarvitsimme kasvavien asiakasvolyymien hallintaan luotettavaa ja joustavaa järjestelmää. Tilausasiakkaiden tarpeet ovat aika ajoin monimutkaisia, ja Ramosin pitkälle kehitetyt kestotilausten luomis- ja hallintaominaisuudet vastasivat tarpeitamme", kertoo Suomen Terveysravinto Oy:n kehitysjohtaja Valtter Saarikalle.

Liiketoiminnan ymmärrys tärkeää alustan tuotekehityksessä
"Huomasimme nopeasti jo tunnusteluvaiheessa, että Viskanilla ymmärrettiin liiketoimintaamme ja siihen liittyviä tietoteknisiä haasteita paremmin kuin muissa alan yrityksissä. Tärkeää meille oli myös tieto siitä, että Ramosia oli kehitetty kestotilausliiketoiminnan parissa jo yli 15 vuotta."

Asiakaspalvelun hallinta ja automatisoinnit toivat tehokkuutta

"Ramosin kautta olemme parantaneet asiakaspalvelun sekä tilaus- ja laskutusprosessin toimivuutta. Lisäksi on kätevää, että Ahvenanmaan posti voi käyttää järjestelmää ja että saamme saapuvat tuote-erät ja asiakaspalautukset suoraan tietokantaan postin kirjaamina. Olemme pohtineet mahdollista laajentumista muihin Pohjoismaihin. Tätä ajatellen on tärkeää, että Ramos on suunniteltu kansainvälisille markkinoille, joten saamme tarvittavan teknisen tuen kansainvälisen kaupan toteuttamiseen", toteaa Saarikalle.

Viskan tukee Suomen Terveysravinnon kansainvälistymistä
"Suomen Terveysravinto Oy on hyvä esimerkki, miksi yhä useampi kestotilausyritys valitsee Viskanin kestotilausratkaisun. Kestotilausliiketoiminnassa volyymit ovat suuria ja niiden hallinnan tulee olla helppoa ja automatisoitua. Liiketoiminnan suunnittelun kannalta on tärkeää pystyä käsittelemään ja keräämään tietoa tarkoituksenmukaisesti ja laajasti. Olen erittäin iloinen, että olemmme mukana tukemassa ja auttamassa Suomen Terveysravinnon kasvua ja kansainvälistymistä Pohjoismaissa", kertoo Viskan Oy Ab:n toimitusjohtaja Stefan Saxberg.

Suosittelija:

Valtter Saarikalle

Pinterest

Muita julkaisuja Viskan Oy Ab:lta