Suomen rehtorit siirtyivät Avoinen jäsenrekisteriin

Tilaaja: Suomen rehtorit ry

Ajankohta: 2015

Toimittajan yhteyshenkilö: Toni Lehtinen

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Toiminnanohjaus ERP, Viestintä, BI ja raportointi, Integraatiot, Käyttäjähallinta, Maksaminen, Pilvipalvelut / SaaS, Open source, Järjestöt ja yhdistykset, Valmisohjelmisto, Jäsenrekisteri, jäsenyys, jäsenviestintä

post_image

Ennen Avoinen Ankkuri-rekisterin käyttöönottoa Suomen Rehtorit hoitivat jäsenrekisteriasiansa vanhalla Access-pohjaisella rekisterisovelluksella. Toni Lehtinen Suomen Rehtorit Ry:stä kertoo, että päätös Ankkurin käyttöönotosta oli selvä tuotteeseen tutustumisen jälkeen. Opastus käyttöönoton alussa koettiin äärimmäisen hyödylliseksi.

Lehtinen toteaa, että aiempaa jäsenrekisteriä vaivasi monimutkainen käytettävyys ja siten tietojen hankala haettavuus. Avoinen rekisterin myötä tilanne on muuttunut täysin: käyttäjät saavat nyt helposti juuri sellaiset raportit kuin he tarvitsevat. Lehtinen korostaakin, että raportit ovat hyvin tärkeä osa rekisterin käytettävyyttä. Hän kertoo pitävänsä Ankkurissa myös siitä, kuinka helppoa jäsenten tavoittaminen esimerkiksi sähköpostilla on.

Lehtinen sanoo, että Ankkurin käyttöönoton jälkeen käytännössä kaikki rekisteriin liittyvä toiminta on oleellisesti helpottunut – vaihto Avoinen jäsenrekisteriin osoittautui kannattavaksi. 

Pinterest

Muita julkaisuja Avoine Oy:lta