Suomen Kipu ry on nyt referenssiasiakkaamme!

Tagit: Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Linux, IT, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, pilvipalvelut, webhotelli, hosting, webhosting, sähköposti, Pilviteknologia

post_image

Suomen Kipu ry on vuonna 1992 perustettu pitkäkestoisesta kivusta kärsivien, heidän läheistensä, hoitohenkilökunnan sekä kipuasioista kiinnostuneiden valtakunnallinen etu- ja yhteistyöjärjestö. Neutechin asiakkaana Suomen Kipu ry on ollut jo yli 10 vuoden ajan. Neutech erottui valintoja tehtäessä kotimaisuudellaan ja yhtestyön aikana Neutech onkin täyttänyt odotukset luotettavana kumppanina. Suosittelija:

Suomen Kipu ry suosittelee: “Neutech on ihmisläheinen yhteistyökumppani, josta saa tarvittaessa oikean ihmisen langan päähän silloin harvoin, kun sitä tarvitsee. Paras merkki hyvästä yhteistyöstä on, kun asiat sujuvat niin ettei sitä edes huomaa. Hyvin toimivat palvelut ovat vapauttaneet käytännön asioiden tekemisestä itse yhdistyksen toimintaan eli kipuihmisen auttamiseen. Neutech on myös osoittanut neuvottelukykyisyytensä ja joustavuutensa.”

Jani Köykkä

Pinterest

Muita julkaisuja K&T Neutech Oy:lta