Suomen Kansallisooppera

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Webkehitys, Sisällönhallinta, Urheilu, viihde ja virkistys, Toteutustyö

post_image

Kansallisooppera on tunnettu, korkean tason ooppera- ja balettitalo, jossa tuotetaan vuosittain noin 300 esitystä. Kansallisoopperaan kuuluu myös balettioppilaitos, joka järjestää tanssiin liittyvää koulutusta. Valu Digital on toiminut Kansallisoopperan verkkopalvelutoimittajana jo usean vuoden ajan.


Kansallisoopperan sivut ovat merkittävä markkinointikanava, josta oopperasta ja baletista kiinnostuneet voivat etsiä heille mieluista tarjontaa. Sivusto tarjoaa sisältöä kolmella eri kielellä.

Ohjelmiston esittely on sivuston keskeisin tehtävä. Siihen liittyy huomattava määrä tietoa, joka haetaan integraation kautta tuotannonohjausjärjestelmästä. Valu Digitalin Base C6 -järjestelmän avulla tietoa muokataan ja "rikastetaan" mm. kuvilla ja videoilla. Ohjelmiston ja siihen liittyvän kalenterin ohella sivusto tarjoaa yleiskatsauksen Oopperan toimintaan, henkilöstöön ja historiaan. Erityistä etusivulla on perinteisen uutispalstan puute. Sen tilalla on Facebook -syöte, joka kertoo ajankohtaisista asioista, mutta myös houkuttelee "tykkäämään". Näiden lisäksi toimituslaajuus sisälsi myös mm. lehdistölle tarkoitetun kuvapankin.


Pinterest

Muita julkaisuja Valu Digital Oy:lta