Suomen Apteekkariliitto – helppokäyttöinen B2C-verkkokauppa-alusta apteekeille

Tilaaja: Suomen Apteekkariliitto

Ajankohta: 2012 -

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ketterät menetelmät, Webkehitys, Pilvipalvelut / SaaS, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Asiantuntijapalvelut, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

SUOMEN APTEEKKARILIITTO

Suomen Apteekkariliitto on yksityisten apteekkareiden muodostama järjestö. Apteekkariliitto tukee ja edistää eettisesti ja ammatillisesti korkeatasoista apteekkitoimintaa osana laajempaa terveydenhuoltoa. Järjestö tarjoaa myös asiantuntijapalveluita sekä koulutus- ja viestintäpalveluita jäsenapteekeilleen.

Keväällä 2012 Apteekkariliitto päätti mahdollistaa jäsenilleen tehokkaan muutoksen perinteisistä myymälöistä edistyneiksi digitaalisiksi apteekeiksi. Hankkeen toteuttamiseen tarvittiin luotettava kumppani ja alusta ohjaamaan konseptin suunnittelua ja toteutusta. Valinta kohdistui Anders Innovationsiin.

ANDERSIN TOTEUTTAMA RATKAISU

Marraskuussa 2012 Suomen Apteekkariliitto ja Anders avasivat uuden verkkokauppa-alustan suomalaisille apteekeille. Tällä hetkellä lähes 100 apteekkia on ottanut palvelualustan käyttöönsä ja uusia liittyy mukaan koko ajan.


Tutustu Andersin palveluihin >

Suosittelija:

Anders on kustannustehokas kumppani, joka on pystynyt konseptoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan alustan, jonka päällä olemme voineet toteuttaa digitaalisen strategiamme. Terveydenhuollon palvelut edellyttävät ymmärrystä kriittisestä tiedosta sekä uskottavia ja vakaita palvelukokonaisuuksia. Olemme erittäin ylpeitä uusista palveluistamme, jotka on avattu suomalaisille apteekeille yhteystyössä Andersin asiantuntijoiden kanssa.

Iiro Salonen, Asiantuntijaproviisori, Apteekkariliitto

Pinterest

Muita julkaisuja Anders Innovations Oy:lta