Suomen Akatemia luottaa WebFOCUSiin

Tilaaja: Suomen Akatemia

Ajankohta: 1997 -

Tagit: BI ja raportointi, Analytiikka, Julkishallinto, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Information Builders, WebFOCUS

post_image

Asiakas: Suomen Akatemia (Tekniikan tutkimus ja kehittäminen)

Haaste: Tarvittiin ulkopuolinen raportointijärjestelmän toimittaja, jolle ulkoistaa järjestelmän tekninen kehittäminen, joka mahdollistaisi keskittymisen itse raportoinnin tarpeiden ja toiminallisuuksien kartoittamiseen.

Strategia: InfoBuild toimittaa WebFOCUS-raportointijärjestelmän tarjoten samalla myös siihen liittyvää konsultointipalvelua.

Tulokset: WebFOCUS on Suomen Akatemialla monipuolisessa käytössä. Eniten järjestelmää käytetään seurantaan ja tilastointiin. Järjestelmä sujuvoittaa ammattilaisten työtä, sillä he saavat tiedot valmiiksi pureskeltuina ja valmiina jatkokäyttöä varten. Myös yksi Akatemian ulkoisten internet-sivujen suosituimmista palveluista, rahoituspäätöshaku , on kehitetty WebFOCUSilla.

”WebFocus sujuvoittaa asiantuntijoidemme työtä, sillä he saavat tiedot järjestelmästä valmiiksi pureskeltuina ja valmiina jatkokäyttöä varten”, -Pirjo Petäjäjärvi, Suomen Akatemia.


Lue koko asiakasprofiili täältä.

Pinterest

Muita julkaisuja InfoBuild Oy:lta