Style Tag Costume -mobiilisovellukset

Tilaaja: Bonnier Publications Oy ja TBWA\Helsinki Oy

Toimittajan yhteyshenkilö: Kare Souru

Tagit: iOS, Android, Mobiilikehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Urheilu, viihde ja virkistys, Media

post_image

Style Tag Costume on Bonnier Publications Oy:n syksyllä 2012 lanseeraamaan suosittuun Costume-muotilehteen ja -verkkosivustoon liittyvä mobiilipalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat toimia muotibloggaajina ja jakaa muodista kiinnostuneelle yhteisölle kuvia omista tai näkemistään asuista. Iwa Labs on toteuttanut Style Tag Costume Android- ja iPhone-sovellukset sekä niihin liittyvän palvelinjärjestelmän Bonnier Publicationsille yhdessä mainostoimisto TBWA\Helsingin kanssa.

Style Tag Costume -mobiilisovellusten avulla käyttäjä voi ottaa ja jakaa kuvia omista tai näkemistään asuista, vaatteista ja asusteista. Sovelluksen käyttöliittymä pohjautuu kuvavirtoihin, joita käyttäjät voivat selata. Nähdessään kiinnostavan kuvan, käyttäjä voi avata kuvan suuremmaksi, tykätä kuvasta ja kommentoida sitä. Käyttäjät voivat myös tutustua toisten käyttäjien profiileihin sekä seurata kiinnostavia käyttäjiä.

Sovelluksen konseptisuunnittelusta vastasivat Bonnier Publications ja TBWA\Helsinki, käyttöliittymäsuunnittelusta TBWA\Helsinki ja teknisestä toteutuksesta Iwa Labs.

Ilmaiset Style Tag Costume iPhone- ja Android-sovellukset ovat ladattavissa Google Play - ja Apple App Store -sovelluskaupoista.

Suosittelija:

Halusimme Style Tag Costumen avulla olla ajasta ja paikasta riippumatta mukana siellä, missä lukijammekin ovat. Sovellus on olennainen osa tavoitettamme rakentaa Costumesta lukijoidensa ja tekijöidensä näköinen yhteisö”, sanoo Sanna Sierilä, Costumen päätoimittaja. ”Oli ilo olla mukana tekemässä Costumen menestyksekästä lanseerausta. Mobiilipuolella Iwa Labsin tiimi toteutti visiomme ja vapautti meidät keskittymään omaan ydinosaamiseemme.

Sami Thessman

Pinterest

Muita julkaisuja IWA:lta