Style Tag Costume -mobiilisovellukset

post_image

Style Tag Costume on Bonnier Publications Oy:n syksyllä 2012 lanseeraamaan suosittuun Costume-muotilehteen ja -verkkosivustoon liittyvä mobiilipalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat toimia muotibloggaajina ja jakaa muodista kiinnostuneelle yhteisölle kuvia omista tai näkemistään asuista. Iwa Labs on toteuttanut Style Tag Costume Android- ja iPhone-sovellukset sekä niihin liittyvän palvelinjärjestelmän Bonnier Publicationsille yhdessä mainostoimisto TBWA\Helsingin kanssa.

Style Tag Costume -mobiilisovellusten avulla käyttäjä voi ottaa ja jakaa kuvia omista tai näkemistään asuista, vaatteista ja asusteista. Sovelluksen käyttöliittymä pohjautuu kuvavirtoihin, joita käyttäjät voivat selata. Nähdessään kiinnostavan kuvan, käyttäjä voi avata kuvan suuremmaksi, tykätä kuvasta ja kommentoida sitä. Käyttäjät voivat myös tutustua toisten käyttäjien profiileihin sekä seurata kiinnostavia käyttäjiä.

Sovelluksen konseptisuunnittelusta vastasivat Bonnier Publications ja TBWA\Helsinki, käyttöliittymäsuunnittelusta TBWA\Helsinki ja teknisestä toteutuksesta Iwa Labs.

Ilmaiset Style Tag Costume iPhone- ja Android-sovellukset ovat ladattavissa Google Play - ja Apple App Store -sovelluskaupoista.

Suosittelija:

Halusimme Style Tag Costumen avulla olla ajasta ja paikasta riippumatta mukana siellä, missä lukijammekin ovat. Sovellus on olennainen osa tavoitettamme rakentaa Costumesta lukijoidensa ja tekijöidensä näköinen yhteisö”, sanoo Sanna Sierilä, Costumen päätoimittaja. ”Oli ilo olla mukana tekemässä Costumen menestyksekästä lanseerausta. Mobiilipuolella Iwa Labsin tiimi toteutti visiomme ja vapautti meidät keskittymään omaan ydinosaamiseemme.

Sami Thessman

Referenssi Style Tag Costume -mobiilisovellukset
Tilaaja: Bonnier Publications Oy ja TBWA\Helsinki Oy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Kare Souru
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
iOS
Android
Mobiilikehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Urheilu, viihde ja virkistys
Media
 
Pinterest

Muita julkaisuja IWA:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi