Sture-holvi

post_image

Sture-holvi Oy tekee suunnittelu- ja valvontatyötä korjausrakennusympäristössä. Asunto-osakeyhtiöt ovat yrityksen merkittävimmät asiakkaat. Sture-holvin palvelut koostuvat esimerkiksi projektinjohtotehtävistä, valvonnasta ja asiantuntijaselvityksistä sekä –lausunnoista. Yrityksessä on kolme työntekijää, joiden lisäksi alihankintaverkostoon kuuluu arkkitehtitoimistoja, rakennesuunnittelutoimistoja sekä muita yhteistyökumppaneita.

Järjestelmien kattava vertailu

”Kun pohdimme uuden järjestelmän hankkimista projektien hallintaan, Kai Korkala teki meillä opinnäytetyönään varsin mittavan projektinhallintaohjelmaselvityksen”, Sture-holvin toimitusjohtaja Jouni Hirvonen kertoo. ”Opinnäytetyössään Korkala vertaili eri ohjelmistoja. Vertailussa oli yli 20 järjestelmää, joista ValueFrame valikoitui parhaana. Lopulliseen päätökseemme vaikutti myös ValueFramen vakuuttava referenssilista, sekä muilta samantyyppisiltä insinööritoimistoilta kuulemani hyvä palaute.”

”ValueFramen käyttöönottokoulutus oli varsin perinpohjaista”, Hirvonen kiittelee ja jatkaa: ”Olemme käyttäneet järjestelmää nyt pari kuukautta. Se on hyvin looginen, ja siihen pääsee helposti jyvälle. Lisäksi käyttöohjeet ovat olleet niin kattavat, ettei minun ole edes tarvinnut olla tukeen yhteydessä.”

Vallu aina mukana


Hirvosen mukaan tärkein päivittäinen ValueFramen työkalu Sture-holvin väelle on ryhmäkalenteri. ”Projekteja saattaa olla 30-50, joten aikataulujen sovittaminen on tärkeää. Asiakkuudenhallinta säästää aikaa, kun työntekijöiden ei tarvitse hakea tietoa erikseen, vaan kaikki löytyy ValueFramesta.” Sture-holvin väki käyttää ValueFramea myös toimiston ulkopuolella. ”Koska puhelinsoittoja, sähköposteja ja työmaakäyntejä tulee tässä työssä koko ajan, on työtehtävien kirjaaminen helposti ja mobiilisti kaiken A ja O. Muistikirjatyyppinen merkintätapa on jo aikansa elänyttä. Pilvipalvelut ovat tätä päivää”, Hirvonen kiteyttää.

Referenssi Sture-holvi
Tilaaja: Sture-holvi Oy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Jouni Hirvonen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Projektinhallinta
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja ValueFrame Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta - WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa