Sture-holvi

Tilaaja: Sture-holvi Oy

Toimittajan yhteyshenkilö: Jouni Hirvonen

Tagit: Projektinhallinta

post_image

Sture-holvi Oy tekee suunnittelu- ja valvontatyötä korjausrakennusympäristössä. Asunto-osakeyhtiöt ovat yrityksen merkittävimmät asiakkaat. Sture-holvin palvelut koostuvat esimerkiksi projektinjohtotehtävistä, valvonnasta ja asiantuntijaselvityksistä sekä –lausunnoista. Yrityksessä on kolme työntekijää, joiden lisäksi alihankintaverkostoon kuuluu arkkitehtitoimistoja, rakennesuunnittelutoimistoja sekä muita yhteistyökumppaneita.

Järjestelmien kattava vertailu

”Kun pohdimme uuden järjestelmän hankkimista projektien hallintaan, Kai Korkala teki meillä opinnäytetyönään varsin mittavan projektinhallintaohjelmaselvityksen”, Sture-holvin toimitusjohtaja Jouni Hirvonen kertoo. ”Opinnäytetyössään Korkala vertaili eri ohjelmistoja. Vertailussa oli yli 20 järjestelmää, joista ValueFrame valikoitui parhaana. Lopulliseen päätökseemme vaikutti myös ValueFramen vakuuttava referenssilista, sekä muilta samantyyppisiltä insinööritoimistoilta kuulemani hyvä palaute.”

”ValueFramen käyttöönottokoulutus oli varsin perinpohjaista”, Hirvonen kiittelee ja jatkaa: ”Olemme käyttäneet järjestelmää nyt pari kuukautta. Se on hyvin looginen, ja siihen pääsee helposti jyvälle. Lisäksi käyttöohjeet ovat olleet niin kattavat, ettei minun ole edes tarvinnut olla tukeen yhteydessä.”

Vallu aina mukana


Hirvosen mukaan tärkein päivittäinen ValueFramen työkalu Sture-holvin väelle on ryhmäkalenteri. ”Projekteja saattaa olla 30-50, joten aikataulujen sovittaminen on tärkeää. Asiakkuudenhallinta säästää aikaa, kun työntekijöiden ei tarvitse hakea tietoa erikseen, vaan kaikki löytyy ValueFramesta.” Sture-holvin väki käyttää ValueFramea myös toimiston ulkopuolella. ”Koska puhelinsoittoja, sähköposteja ja työmaakäyntejä tulee tässä työssä koko ajan, on työtehtävien kirjaaminen helposti ja mobiilisti kaiken A ja O. Muistikirjatyyppinen merkintätapa on jo aikansa elänyttä. Pilvipalvelut ovat tätä päivää”, Hirvonen kiteyttää.

Pinterest

Muita julkaisuja ValueFrame Oy:lta