StoryBy mullistaa keskustelun

Tilaaja: StoryBy Oy

Ajankohta: 2013 - 2014

Toimittajan yhteyshenkilö: Lars Biese, 040 725 0829

Tagit: Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Graafinen suunnittelu, Webkehitys, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Linux, Mac OS, Windows, Media, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, API, Asiakaslähtöisyys, continuous integration, data driven webdesign, Frontend, Google Analytics, Julkaisujärjestelmät, käyttäjäkokemus, käyttökokemussuunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, lähdekoodinhallinta, mobiili, Minimum Viable Product, palvelumuotoilu, Pilviteknologia, responsiivisuus, scrum, Konseptien kehittäminen, Sosiaalinen media, UI design, UI architecture, UI customization, user experience, Usability, User centered design, Verkkosovellukset, web-sovellus, konseptointi

post_image

StoryBy yhdistää aikakauslehden ja keskusteluryhmien parhaat puolet; se on helpoin tapa julkaista blogimaisia lyhyitä artikkeleita ja tehokas affiliate-myyntikanava.

Palvelu julkaistiin marraskuussa 2014 Yhdysvalloissa, ja on saavuttanut suurta kiinnostusta kansainvälisten sijoittajien ja verkkokauppojen taholta.


SC5:n ja asiakkaan sekatiimi suunnitteli ja toteutti palvelun käyttöliittymän ja konsultoi asiakasta skaalautuvan, globaalisti hajautetun taustajärjestelmien arkkitehtuurin, APIn ja hakukonelöydettävyyden osalta. SC5:n Slender-kuvanoptimointipalvelu ja isomorfinen teknologia takaavat palvelun hakukonesaavutettavuuden ja nopean latausajan myös mobiiliyhteydellä. Tuloksena on kaunis, sovellusmainen lukukokemus; ja valokuvausta myöten helppo kirjoituskokemus.

Palvelu löytyy osoitteesta www.storyby.com

Suosittelija:

SC5 on osoittanut kykynsä iteratiiviseen nopeaan kehityssykliin. Olemme yhdessä hioneet konseptia prototyyppien avulla tuotteeksi. On hienoa nähdä kuinka valtakunnan suurimpia asiakkaita palveleva talo pystyy yhtälailla mukautumaan start-uppien toimintamalliin.

Olavi Toivainen, CEO

Pinterest

Muita julkaisuja SC5 Online Oy:lta