Store of Hope verkkokauppa

Tilaaja: Store of Hope

Ajankohta: 2013

Toimittajan yhteyshenkilö: Ville Turkkinen

Tagit: Markkinointi, Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, Projektinhallinta, Pilvipalvelut / SaaS, Ohjelmistokehitys, Tietoliikennepalvelut, Tuki- ja ylläpitotyö, Johtamistyö, Valmisohjelmisto, Asiantuntijapalvelut, Kauppa, Verkkokaupparatkaisut, verkkokauppa

post_image

Store of Hope on kauppa, joka tekee hyvää. Store of Hopen tuotteet on valmistettu eettisin periaattein kehitysmaissa. Käsitöiden valmistajat saavat reilun korvauksen tekemästään työstä ja tuotteet tulevat Store of Hopelle ilman ylimääräisiä välikäsiä.

Suosittelija:

Store of Hope verkkokauppa on toiminut vuodesta 2012 ja kun toimintamme kasvoi vaihdoimme Prospercart- verkkokauppaohjemiston vanhan tilalle. Propercartin vahvuuksia on laajankin tuotevalikoiman helppo hallittavuus, myynninedistämisen työkalut ja tilaustietojen intuitiivinen käsiteltävyys. Prospercart on monipuolinen ohjelmisto josta löytyy kaikki tarvittavat työkalut joita verkkokauppaohjelmistoon kaipaa. Prospercartin henkilökunta asiantuntevaa ja heidän kanssaan on ollut helppo tehdä yhteistyötä.

Eeva Valopaasi

Pinterest

Muita julkaisuja ProsperCart Oy:lta