Stora Enso Metsä metsänomistajien tukena

Stora Enso Metsä metsänomistajien tukena

Stora Enso on yksi maailman johtavista metsäteollisuusyrityksistä. Stora Enso Metsä huolehtii Stora Enson Suomen tuotantolaitosten puuhuollosta ja tarjoaa metsänomistajille palvelut helpompaan metsänomistamiseen. Sofokus toteutti Stora Enso Metsän kokonaisvaltaisen verkkosivu-uudistuksen. Uudistus oli viimeinen osa Stora Enso Metsän pitkäaikaista kehitystyötä.

Uusi sivusto rakennettiin vanhasta sivustosta saadut palautteet ja asiakaskokemukset huomioiden. Tarkoituksena oli näin luoda sivuston käyttäjien, suomalaisten metsänomistajien tarpeita mahdollisimman hyvin vastaava sivusto.

"Lisäarvo, jota metsänomistajat verkkosivuston kautta saavat on varmasti se, että se etsitty tieto löytyy siltä tasolta, jossa käyttäjä sitä tarvitsee. Asiakkaat saavat tietoa metsäverotusasioiden hoitamisesta ja esimerkiksi siitä, miten metsästä saa enemmän taloudellisesti irti", sanoo Stora Enso Metsän Digimarkkinointipäällikkö Marko Kari.

Sivuston kokonaisvaltainen uudistus

Verkkosivusto toteutettiin WordPress alustalle. Uudistuksen yhtenä tarkoituksena oli ottaa käyttöön nykyistä helppokäyttöisempi sisällönhallintajärjestelmä, jota olisi myös mahdollista kehittää tulevaisuudessa. Lisäksi sivuston visuaalinen ulkoasu uudistettiin täysin. 

Yksi tärkeimmistä kehityskohteista oli sivuston löydettävyys. Olennaista on, että kun metsänomistaja etsii tietoa hän päätyy sivustolle, joka tarjoaa vastauksen etsittyyn kysymykseen. Tästä syystä sivuston hakukoneoptimointiin kiinnitettiin erityistä huomiota.

"Hakukonenäkyvyyttä varten oli jo tilattu erillinen hakukoneauditointiraportti, jossa oli listattu asioita, jotka piti ottaa huomioon sivuston toteutusprojektissa. Hakukonenäkyvyyden lisäksi tavoitteena oli luonnollisesti myös yhteydenotto konversion parantaminen", kertoo Sofokuksen Technical lead Timo Leiniö

Suosittelija:

Lisäarvo, jota metsänomistajat verkkosivuston kautta saavat on varmasti se, että se etsitty tieto löytyy siltä tasolta, jossa käyttäjä sitä tarvitsee. Asiakkaat saavat tietoa metsäverotusasioiden hoitamisesta ja esimerkiksi siitä, miten metsästä saa enemmän taloudellisesti irti.

Marko Kari

Referenssi Stora Enso Metsä metsänomistajien tukena
Tilaaja: Stora Enso
Ajankohta:2013 - 2104
Toimittajan yhteyshenkilö:
Teemu Malinen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Markkinointi
Viestintä
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Mobiilikehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Käyttäjähallinta
Tietoturva
Sisällönhallinta
Open source
Linux
Asiantuntijapalvelut
Raaka-aineet ja energia
Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Koulutus
Huolto ja korjaus
Valmisohjelmisto
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana