SRV ulkoistaa hankinnasta maksuun -prosessin Paletten avulla

post_image

Rakennushankkeiden kehittämisestä, kaupallistamisesta ja rakentamisesta vastaava SRV-konserni ulkoistaa ostolaskujen käsittelyyn ja ostoreskontraan liittyvät toiminnot IT-palvelutalo Enfolle. Ulkoistuksen kautta SRV haluaa tehostaa taloushallinnon tukitoimintojaan, jotka liittyvät hankinnasta maksuun -prosessiin. Kaupan myötä neljä SRV:n työntekijää siirtyy ns. vanhoina työntekijöinä Enfon palvelukseen Enfon Espoon palvelukeskukseen.

Enfon liiketoiminnan ytimenä on taloushallinnon prosessien kehittäminen ja automatisointi, joihin liittyen Enfo investoi voimakkaasti teknologiaan ja henkilöstön osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

”Järjestelyn tavoitteena on tehostaa ja automatisoida SRV:n hankinnasta maksuun -prosessi, ja korvata nykyinen ostolaskujen kierrätysjärjestelmä uudella hankinnasta maksuun -sovelluksella. Samalla haluamme tarjota siirtyvälle henkilöstölle urakehitysvaihtoehtoja osana Enfon modernia ja kasvavaa taloushallinnon palvelukeskusta”, kertoo SRV:n talousjohtaja Valtteri Palin.

Enfo tekee tiivistä yhteistyötä automaattisia taloushallinnon järjestelmiä toimittavan Palette Finland Oy:n kanssa, ja tarjoaa Paletten hankinnasta maksuun -järjestelmää osana talousprosessipalvelujaan. Myös SRV ottaa käyttöönsä Enfon pilvipalvelussa pyörivän Paletten ohjelmiston, mikä tarjoaa joustavan ja toimintaan helposti skaalautuvan vaihtoehdon talouspalveluiden hallintaan.

”Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Paletten kanssa ja uskomme, että Paletten sovellusten kautta palvelukeskuksemme pystyy kehittämään merkittävästi SRV:n hankinnasta maksuun -prosessia”, sanoo Enfon Laura Rantanen, Director, ZmartFinance.

Lisätietoja:

Laura Rantanen, Director, ZmartFinance, Enfo, puh. 050 444 6683, etunimi.sukunimi@enfo.fi

Valtteri Palin, talousjohtaja, SRV, puh. 040 734 7749, etunimi.sukunimi@srv.fi

Enfo on pohjoismainen palveluyritys, joka tuottaa IT-palveluja ja ulkoistuksia sekä konsultointi- ja ratkaisu- ja talousprosessipalveluja. Haluamme intohimoisesti auttaa asiakkaitamme menestymään ja harjoittamaan liiketoimintaa entistä yksinkertaisemmin, joustavammin ja älykkäämmin digitaalisessa maailmassa. Valmistaudumme tulevaisuuteen samalla kun kannamme vastuuta nykyhetkestä. Enfon liikevaihto on 145 miljoonaa euroa (2014), ja yhtiön palveluksessa on 900 työntekijää. www.enfo.fi

SRV on rakennushankkeiden innovatiivinen kokonaistoteuttaja. Se vastaa asiakaslähtöisesti hankkeiden kehittämisestä, kaupallistamisesta ja rakentamisesta. SRV toimii Suomessa Helsingin metropolialueella, sekä kasvukeskuksissa Turussa, Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä ja Joensuussa. Suomen lisäksi SRV toimii Venäjällä Pietarissa ja Moskovassa sekä Virossa. SRV-konsernin liikevaihto on 684,4 miljoonaa euroa (2014). SRV:n palveluksessa on noin tuhat henkilöä. www.srv.fi

Referenssi SRV ulkoistaa hankinnasta maksuun -prosessin Paletten avulla
Tilaaja: SRV
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Taloushallinto
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Palette Software Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä