SRV Avain -palvelu

Sofokus toteutti SRV:lle räätälöidyn SRV Avain -palvelun, joka on asukasportaali SRV Kodin asukkaille. SRV on rakennushankkeiden innovatiivinen kokonaistoteuttaja. Yritys vastaa asiakaslähtöisesti hankkeiden kehittämisestä, kaupallistamisesta ja rakentamisesta.

Asukasportaali Avain SRV Kodin asukkaille

Asukasportaalin toteutuksen alkuperäinen idea syntyi tahdosta asiakaspalvella SRV kodin omistajia ja vuokralaisia. Avain-palvelu pilotoidaan Jätkäsaaressa rakenteilla olevaan kolme asuinrakennusta käsittävään Airut-kortteliin.

Avain on palvelu asunnon ostaneille asiakkaille, jonka tarkoituksena on toimia ikään kuin taloyhtiökohtaisena kotisivuina ja tietopankkina.

Taloyhtiön tiedot yhdessä paikassa

Palvelusta löytyy asuntoa ja taloyhtiötä koskevaa tietoa ja se toimii ilmoitustauluna sekä keskustelupalstana taloyhtiön asukkaiden keskinäisessä viestinnässä. Tällä pyritään vastaamaan yhteisöllisyyden tarpeeseen.

Avain –palveluun on koottu myös runsaasti huoneistokohtaista tietoa, kuten asunnossa käytetyt pintamateriaalit sekä kodinkoneiden käyttöohjeet.

Airut -kortteli tarjoaa energian sekä kylmän ja lämpimän veden mittausominaisuuden ja sen seuranta on mahdollista Avain-palvelun kautta. Sen lisäksi palveluun on tuotu muun muassa lähialueen joukkoliikenteen aikataulutietoja.

SRV Avain -palvelu toteutettiin Django Frameworkilla

SRV Avain toteutettiin asiakastarpeeseen räätälöidysti joustavalla avoimen lähdekoodin Django-frameworkilla, joka tarjoaa kattavat integraatiomahdollisuudet kolmannen osapuolen palveluihin. Pääkäyttäjien ja ylläpidon työtä helpottamaan toteutuksessa otettiin käyttöön monipuolinen DjangoCMS -sisällönhallintatyökalu.

"
Yhdessä saimme luotua asiakaslähtöisen teknisen toteutuksen. Yhteistyö sujui mallikkaasti koko projektin ajan" Riikka Lohikoski, Tuotepäällikkö SRV.

Avain -palvelusta tehtiin responsiivinen Bootstrap3 viitekehystä käyttäen. Tämä mahdollistaa palvelun sulavan käytön näyttölaitteen koosta ja resoluutiosta riippumatta, esimerkiksi puhelimella tai tabletilla.

Suosittelija:

Yhdessä saimme luotua asiakaslähtöisen teknisen toteutuksen. Yhteistyö sujui mallikkaasti koko projektin ajan.

Riikka Lohikoski

Referenssi SRV Avain -palvelu
Tilaaja: SRV
Ajankohta:2015 - 2016
Toimittajan yhteyshenkilö:
Erkki Kallio
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tuotanto
Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu
Asiakaspalvelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Open source
IT
Julkishallinto
Kauppa
Kiinteistöala
Konsultointi
Koulutus
Valmisohjelmisto
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Tutkimus: Tässä on paras presidentinvaalimainos! Markkinointiväki pisteytti ehdokkaiden vaalimainokset
Soten digitalisaatio – uudistusten tavoitteena asiakaskeskeisyys ja yhdenvertaisuus
Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä