SPV:n 60 000 jäsentä samalle digitaaliselle alustalle

Tilaaja: Suomen Purjehdus ja Veneily ry

Ajankohta: 2015 - 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: Anu Halme, anu.halme@w3.fi, puh: 0400855688

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Linux, Open source, Järjestöt ja yhdistykset, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmisohjelmisto, Sidosryhmä, angularjs, Javascript, Jäsenrekisteri, loopback

post_image

W3 Group toteutti tiiviissä yhteistyössä Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n kanssa uuden jäsen- ja venerekisterin ”Suulin”, joka tuo ensimmäistä kertaa kaikki 60 000 jäsentä samalle sähköiselle alustalle. Suuli mahdollistaa järjestötoiminnan kehittämisen digitalisaation keinoin. ”Purjehtijat ja veneilijät haluavat liikkua vesillä, nauttia luonnosta ja antoisasta harrastuksestaan, eivät tapella toimistossa kökköjen laskutusohjelmistojen kanssa”, sanoo SPV:n toiminnanjohtaja Tom Ek.

Käytetyt teknologiat olivat Loopback ja AngularJS -ohjelmointikehykset ja näkyvään osuuteen käytettiiin Paper-nimistä responsiivista bootstrap-teemaa.

Suosittelija:

"W3:n asiantuntijoiden kanssa oli ilo työskennellä, luottamus oli molemminpuolista ja nyt meillä on käytössämme uusinta avoimen lähdekoodin teknologiaa hyödyntävä rekisterijärjestelmä, jolla on pitkä elinkaari. Suulin avulla pystymme palvelemaan paremmin laajaa jäsenkuntaamme, johon kuuluu niin kilpapurjehtijoita kuin satunnaisia sunnuntaiveneilijöitäkin."

Tom Ek

Pinterest

Muita julkaisuja W3 Group Finland Oy:lta