Spot Digger Android- ja iOS-sovellukset

Spot Digger on lumilautailijoille ja skeittaajille suunnattu mobiilipalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat löytää ja jakaa lautailupaikkoja eli spotteja. Iwa Labs on toteuttanut Spot Diggerille Android- ja iOS-sovellukset sekä niihin liittyvät backend-palvelut.

Palvelun mobiilisovellusten avulla käyttäjä voi hakea lähellä olevia spotteja joko kartta- tai listanäkymän avulla. Kirjautuneet käyttäjät voivat myös lisätä palveluun uusia spotteja ja kirjautua sisään (check in) spoteille. Spoteista tarjotaan paljon harrastajille olennaista tietoa sekä kuvia, joita käyttäjät voivat itsekin lisätä. Käyttäjät voivat myös seurata muiden käyttäjien toimia ja jakaa spotteja ja kuvia sosiaalisessa mediassa.

Spot Digger Oy:n ovat perustaneet tunnetut ammattilumilautailijat Eero Ettala ja Fredu Sirviö. Sittemmin tiimiin on liittynyt maamme eturivin osaajia mm. myynnin, markkinoinnin ja video- ja valokuvauksen aloilta. Spot Diggerin Pro-teamissa laskevat perustajien lisäksi mm. Marc McMorris, Halldor ja Eiki Helgason sekä Heikki Sorsa. Skeittipuolella tiimin tunnetuimpia nimiä ovat Wes Kremer, Madras Apse ja Pirkka Pollari. Palvelun pääyhteystyökumppani on Samsung Suomi.

Ilmainen Spot Digger Android-sovellus on ladattavissa Google Play ja Samsung Apps -palveluista. Vastaavasti iOS-versio löytyy Applen App Storesta. Spot Diggeriin voi tutustua tarkemmin osoitteessa spotdigger.com tai Spot Diggerin Facebook-sivulla.

Teknologiat: Android, iOS, Ruby on Rails -sovelluskehys, JSON, paikkatietodata, JavaScript, HTML, CSS, Facebook

Suosittelija:

Olemme tehneet yhteistyötä Iwa Labsin kanssa siitä asti kun saimme ajatuksen toteuttaa vanha ideamme spottikirjastosta mobiilipalveluna. Valitessamme toimittajaa palvelun toteuttajaksi meidät vakuutti erityisesti Iwa Labsin halu sitoutua projektiin paitsi teknologiatoimittajana, myös kumppanina, jonka kanssa hioa palvelukonseptia ja liiketoimintamallia”, sanoo Ettala. ”Matkan varrella on tullut tehtyä pitkiä päiviä ja kaikki ei aina ole mennyt suunnitelmien mukaan”, jatkaa Sirviö. ”Iwa Labsin kanssa toimiessa on kuitenkin aina voinut luottaa siihen, että he hoitavat hommansa kelloa katsomatta ja itse olemme voineet keskittyä siihen minkä osaamme parhaiten - palvelun suunnitteluun ja markkinointiin”, hän jatkaa.

Eero Ettala ja Fredu Sirviö

Referenssi Spot Digger Android- ja iOS-sovellukset
Tilaaja: Spot Digger Oy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Kare Souru
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
iOS
Android
Mobiilikehitys
Paikkatieto GIS
Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Urheilu, viihde ja virkistys
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rami Korhonen

CEO & Co-Founder

IWA:n CEO & Co-Founder Rami Korhonen on sarjayrittäjä ja yritysjohto-osaamisensa ohella kokenut palvelusuunnittelija, joka yhdistää yhteiskuntatieteilijän koulutuksensa moderneihin UX-suunnittelun työkaluihin.


Korhosen, joka on kehittänyt mobiilipalveluita vuodesta vuodesta 1999, uran alkuvaiheen projekteihin lukeutuu muun muassa yhden maailman ensimmäisen SMS- ja WAP-pohjaisen chat-palvelun konseptisuunnittelu Small Planet -mobiiliyhtiössä, jota hän oli perustamassa. Parhaimmillaan kyseisellä palvelulla oli 850 000 aktiivista maksavaa asiakasta maailmanlaajuisesti.


Applen ja Googlen sovelluskauppojen julkaisun jälkeen Korhonen on ollut kehittämässä suosittua Playmysong mobilijukeboksipalvelua vuosina 2011-2013 USA:ssa. Palvelusta julkaistaan uudistettu versio vuonna 2017.


Vuodesta 2015 Korhonen on toiminut IWA:n CEO & Co-Founder –roolissa. Tänä aikana yhtiön liikevaihto on kasvanut keskimäärin 45% vuodessa. Liikkeenjohdon ohella Korhonen osallistuu aktiivisesti IWA:n kärkihankkeiden suunnitteluun ja palvelumuotoiluun.


Korhosen hallitsemia palvelusuunnittelun osa-alueita ovat esimerkiksi: bisnesmallien ja käyttökokemusten kehitys, käyttäjätarinoiden luonti, rautalankamallit- ja prototyypit, asiakkaan ja kehittäjien välisen viestinnän koodinointi sekä käyttäjädatan tehokas hyödyntäminen tuotekehityksessä.


Vuonna 2016 Korhonen vastasi musiikkiteknologiayhtiö Musopian Justin Guitar Beginner Song Course by FourChords -sovelluksen käytettävyyssuunnittelusta ja tuotekehitysprojektista. Kyseinen sovellus on vuonna 2017 ollut Apple:n “featuroima” muun muassa USA:n App Storessa. Heinäkuussa 2017 sovelluksen käyttäjäarvosana iOS App Storessa oli 4.7/5 tähteä 235 arvostelun perusteella.rami@iwa.fi
+358 40 730 7813

Tapio Äijälä

Co-Founder

IWA:n Co-Founder Tapio Äijälä on toiminut yrittäjänä vuodesta 1997. Teknis-kaupallisen taustan omaavana hän toimii IWA:n projekteissa monissa eri rooleissa vastaten muun muassa yhtiön Lähi-idän myynnistä ja liiketoiminnasta sekä kuuluu yhtiön johtoryhmään ja hallitukseen. IWA-roolinsa ohella Äijälä on aktiivinen enkelisijoittaja sekä neuvonantaja ja hallituksen jäsen useissa eri yhtiöissä.

Äijälä oli mukana perustamassa yhtä maailman ensimmäistä mobiiliviihderatkaisuihin erikoistunutta ohjelmistoyritystä 1999. Hän toimi yhtiössä erilaisissa tuote- ja palvelukehityksen rooleissa vuoteen 2007 asti. Small Planetin kasvutarinan myötä yhtiön perustajille kertyi laajasti kokemusta startup-yrityksen liiketoiminnan kehittämisestä, rahoitusjärjestelyistä sekä kansainvälisestä laajentumisesta.

IWA:n asiakasprojekteissa Äijälä tukeutuu vuosien kokemukseensa vaativista ohjelmistokehityshankkeista ja laaja-alaiseen teknologioiden tuntemukseen. Hän on usein mukana jalostamassa asiakkaan alustavaa liiketoimintakonseptia toteutuskelpoiseen muotoon, tukemassa IWA:n ohjelmistoarkkitehtejä heidän työssään sekä kokeneena ohjelmistoprojektien ammattilaisena varmistamassa hankkeiden onnistuneen läpiviennin.

Vuodesta 2010 Äijälä on hankkinut syvällistä osaamista ohjelmistoratkaisujen tietoturvasta ja vaativien verkkopalveluiden operoinnista. Tätä osaamista IWA tarjoaa asiakkailleen operointi- ja käyttöpalveluiden muodossa.

Äijälä on asunut pysyvästi Lähi-idässä vuodesta 2010.tapio@iwa.fi
+971 56 268 0227 (UAE), +966 56 921 9884 (KSA)

Muita julkaisuja IWA:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana