Spot Digger Android- ja iOS-sovellukset

Tilaaja: Spot Digger Oy

Toimittajan yhteyshenkilö: Kare Souru

Tagit: iOS, Android, Mobiilikehitys, Paikkatieto GIS, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Urheilu, viihde ja virkistys

post_image

Spot Digger on lumilautailijoille ja skeittaajille suunnattu mobiilipalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat löytää ja jakaa lautailupaikkoja eli spotteja. Iwa Labs on toteuttanut Spot Diggerille Android- ja iOS-sovellukset sekä niihin liittyvät backend-palvelut.

Palvelun mobiilisovellusten avulla käyttäjä voi hakea lähellä olevia spotteja joko kartta- tai listanäkymän avulla. Kirjautuneet käyttäjät voivat myös lisätä palveluun uusia spotteja ja kirjautua sisään (check in) spoteille. Spoteista tarjotaan paljon harrastajille olennaista tietoa sekä kuvia, joita käyttäjät voivat itsekin lisätä. Käyttäjät voivat myös seurata muiden käyttäjien toimia ja jakaa spotteja ja kuvia sosiaalisessa mediassa.

Spot Digger Oy:n ovat perustaneet tunnetut ammattilumilautailijat Eero Ettala ja Fredu Sirviö. Sittemmin tiimiin on liittynyt maamme eturivin osaajia mm. myynnin, markkinoinnin ja video- ja valokuvauksen aloilta. Spot Diggerin Pro-teamissa laskevat perustajien lisäksi mm. Marc McMorris, Halldor ja Eiki Helgason sekä Heikki Sorsa. Skeittipuolella tiimin tunnetuimpia nimiä ovat Wes Kremer, Madras Apse ja Pirkka Pollari. Palvelun pääyhteystyökumppani on Samsung Suomi.

Ilmainen Spot Digger Android-sovellus on ladattavissa Google Play ja Samsung Apps -palveluista. Vastaavasti iOS-versio löytyy Applen App Storesta. Spot Diggeriin voi tutustua tarkemmin osoitteessa spotdigger.com tai Spot Diggerin Facebook-sivulla.

Teknologiat: Android, iOS, Ruby on Rails -sovelluskehys, JSON, paikkatietodata, JavaScript, HTML, CSS, Facebook

Suosittelija:

Olemme tehneet yhteistyötä Iwa Labsin kanssa siitä asti kun saimme ajatuksen toteuttaa vanha ideamme spottikirjastosta mobiilipalveluna. Valitessamme toimittajaa palvelun toteuttajaksi meidät vakuutti erityisesti Iwa Labsin halu sitoutua projektiin paitsi teknologiatoimittajana, myös kumppanina, jonka kanssa hioa palvelukonseptia ja liiketoimintamallia”, sanoo Ettala. ”Matkan varrella on tullut tehtyä pitkiä päiviä ja kaikki ei aina ole mennyt suunnitelmien mukaan”, jatkaa Sirviö. ”Iwa Labsin kanssa toimiessa on kuitenkin aina voinut luottaa siihen, että he hoitavat hommansa kelloa katsomatta ja itse olemme voineet keskittyä siihen minkä osaamme parhaiten - palvelun suunnitteluun ja markkinointiin”, hän jatkaa.

Eero Ettala ja Fredu Sirviö

Pinterest

Muita julkaisuja IWA:lta