SportConnect

Tilaaja: Sprotsconnect

Ajankohta: 2014 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Jerry Mesimäki

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Linux, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Angular, Scala, Amazon AWS, Play Framework, RESTful API

post_image

SportConnect yhdistää mobiilisovelluksien avulla fitness-alan sisällöntuottajat ja laadukkaasta valmennuksesta kiinnostuneet loppukäyttäjät. Alustan lisensoineet toimijat saavat kustomoidun sovelluksen Android- sekä iOS-laitteille, joiden kautta he voivat jakaa sekä myydä valmennusjaksoja ja mediasisältöä. Sovelluksen ladanneet käyttäjät taas pystyvät seuraamaan omaa kehitystään edetessään valmennusjaksoilla ja etsimään itselleen sopivaa sisältöä sovellukseen kehitetyn kaupan kautta.

Solinor kehittää SportConnect-alustan rajapintaa sekä sisällön syöttöön ja hallintaan selaimella käytettävää editoria. Pyrimme myös auttamaan asiakasta liiketoiminnan kehittämisessä palvelumuotoilun sekä analytiikan avulla.

Rajapinta on toteutettu Scala-kielellä käyttäen Play-frameworkia ja editorin kehittämiseen käytämme AngularJS:ää. Sovellusta ajetaan Amazonin EC2-instanssilla, joka on kytketty RDS-tietokantaan.

Suosittelija:

Tomi Terentjeff

Pinterest

Muita julkaisuja Solinor Oy:lta