SOT: M-Files on luonteva osa ValueFramea

Tilaaja: Suomen Optinen Toimiala ry

Ajankohta: 2011 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Panu Tast

post_image

Suomen Optinen Toimiala ry (SOT) on käyttänyt uutta ValueFrame Docs by M-Files -palvelua vuoden 2011 lopusta lähtien hyvällä menestyksellä.

”Hoidimme tiedonhallinnan aikaisemmin sillä perinteisellä tyylillä: serverillämme oli sekaisin paljon kansioita, joihin oli liitetty alakansioista ja niiden alakansioita. Tietoa oli hyvin vaikea löytää ja pitää järjestyksessä”, SOT:n toimitusjohtaja Panu Tast kertoo.

Tastin mukaan uusi palvelu sopii erinomaisesti toiminnaltaan stabiiliin järjestökenttään, jossa myös SOT vaikuttaa. ”Toimintamme rakentuu vuosiprojekteista, joiden alla on osaprojekteja. ValueFrame Docs by M-Filesin avulla osaprojektien dokumentaatio on koko ajan käytettävissä ja näkyvissä. Nyt löydämme vihdoin, mitä etsimme.”

Helpotusta rutiineihin

Tast kertoo VF Docsin tuoneen selkeästi lisää tarkoituksenmukaisuutta ValueFramen käyttöön, sillä nyt dokumentaatio on otettu aidosti mukaan ohjelmiston näkymään.

”VF Docs toimii, sillä se on luonteva osa ValueFramea. Lisäksi se on helppoa ottaa käyttöön: meilläkin aikaa opetteluun kului vain pari tuntia, vaikka osalle henkilökuntaa pilvipalvelut ja niiden erilaiset sovellukset eivät ole entuudestaan kovin tuttu maailma. Nyt rutiinimme ovat selkeästi helpottuneet ja yksinkertaistuneet.”

”Suosittelen uutta palvelua lämpimästi kaikille, jotka käyttävät työssään dokumentteja. Ihmettelen suuresti, jos kaikilla ValueFramen käyttäjillä ei ole pian tätä uutta integraatiota käytössään: se tuo selkeästi lisää nopeutta, käyttömukavuutta ja käytettävyyttä”, Tast kiteyttää.

Pinterest

Muita julkaisuja ValueFrame Oy:lta