Sormilukija vapauttaa kädet

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Android, iOS, Windows, Asiantuntijapalvelut, IT, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Valmistava teollisuus, Huolto ja korjaus, Laitteet, Viivakoodi, Viivakoodinlukijat, varastonhallinta, barcode, ergonomia, ergonomics, warehouse automation

post_image

Aitomatic viivakoodinlukijat pitävät kädet vapaina, kun työpäivän aikana luetaan paljon viivakoodeja.

Ajatellaan esimerkiksi varaston normaalia tilannetta, että kerätään lähtevää tavaraa asiakkaalle. Jokaisen paketin kohdalla on tartuttava ensin lukijaan, tähdättävä, painettava lukunappia ja luettava viivakoodi paketista sekä laitettava lukija jälleen paikalleen. Näin siis perinteisesti.

Aitomatic 1D/2D sormiskanneri on koko ajan mukana sormen ympärillä (toimii myös hanskat kädessä) ja näin ollen pakettia otettaessa se luetaan samalla, painamalla lukunappia peukalolla. Monta pientä vaihetta poistuu, jolloin toiminta tehostuu huomattavasti.

Voit lukea viivakoodin paketin tai lavan kyljestä nostamatta ja laskematta sormilukijaa kädestäsi. Sormilukija parantaa työn tehokkuutta merkittävästi. Lääkärin mukaan tällä on suuri päivittäinen merkitys myös työergonomian kannalta.

Aitomatic 1D/2D viivakoodinlukijat käyttävät Bluetooth 3.0 teknologiaa, joten voit yhdistää sen myös vaikkapa iOS tai Android –laitteeseen helposti.

Tilaa kädet vapauttava sormilukija nyt meiltä!

info@aitohandheld.com

Pinterest

Muita julkaisuja Aito Hand Held Oy:lta