Sol.fi responsiivinen sivusto

Tilaaja: SOL Palvelut Oy

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, Mobiilikehitys, Sisällönhallinta, Julkaisujärjestelmä CMS, Kiinteistöala, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Koodiviidakko

post_image

SOL on kansainvälinen palvelualan perheyritys, joka tuottaa monipuolisia siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluita. SOL Palvelut Oy toteutti responsiivisen sivustouudistuksen rinta rinnan laajemman organisaatio- ja brändiuudistuksen kanssa.

Julkaisujärjestelmän valinnassa tärkeimmät kriteerit olivat alustan helppo käytettävyys ja sisällön päivittäminen sekä alustan soveltuvuus kansainvälisille tytäryhtiöille. Myös sisältömarkkinoinnin keinot nähtiin tärkeänä ominaisuutena, sillä alustalla haluttiin hyödyntää niin kuva- ja videoupotuksia, bloggausta kuin SoMe-jakoja. Myös helppo hakukoneoptimointi sekä asiakkaille tarjolla oleva tekninen tuki olivat olennaisia alustan valintaan vaikuttavia kriteereitä.

Uudistuksen alustaksi valikoitui Koodiviidakko Oy:n Sivuviidakko-julkaisujärjestelmä, jonka tekniikka mahdollisti myös mobiilikäyttäjien huomioimisen responsiivisella toteutustekniikalla. Yhteistyö Koodiviidakon kanssa koettiin joustavaksi ja ketteräksi.

Katso toteutus tästä.


Suosittelija:

Projektin lopputuloksena saimme näyttävät ja brändiä tukevat sivut, joiden käytettävyys on saanut erityistä kiitosta. Sisältöä ja päivityksiä on helppoa jakaa eri SoMe-alustoihin ja linkittää asiakasviesteihin. Uuden sivuston kanssa on mukava tehdä työtä

Taija Paavola, Viestintä- ja markkinointipäällikkö, SOL Palvelut Oy

Pinterest

Muita julkaisuja Koodiviidakko Oy:lta