Softera uusii Kaisanetin toiminnanohjaus- ja laskutusjärjestelmän

Tilaaja: Tieto- ja viestintäalan palveluyritys Kaisanet Oy

Ajankohta: 2014 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Mikko Kurtti, puh. 08 6177 240, s-posti mikko.kurtti@kaisanet.fi

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, Pilvipalvelut / SaaS, Valmisohjelmisto, Asiantuntijapalvelut, Telekommunikaatio, laskutus, tuotehallinta, sopimustenhallinta, töidehallinta, tarjoomanhallinta, asiakaspalvelu

post_image

Tieto- ja viestintäalan palveluyritys Kaisanet Oy ja ohjelmistotalo Softera Oy ovat sopineet Kaisanetin toiminnanohjaus- ja laskutusjärjestelmien uusimisesta ja yhdistämisestä.

Tietojärjestelmähanke tukee Kaisanetin pyrkimystä parantaa jatkuvasti asiakaskokemustaan. Sopimuksen myötä syntyvän tietojärjestelmähankkeen tavoitteena on yhdenmukaistaa Kaisanetin liiketoimintaprosesseja ja tehostaa palvelutarjontansa hallintaa.

Hankkeella Kaisanet myös varmistaa mukautumisen mahdollisiin liiketoiminnan muutoksiin tulevaisuudessa. Nopeasti kehittyvä markkina- ja teknologiaympäristö edellyttää palveluntarjoajilta kykyä kehittää palvelutarjontaansa ja prosessejaan koko ajan. Toimitettava ratkaisu tulee kattamaan tuote-, sopimus- ja toimitustenhallinnan, laskutuksen, myyntireskontran sekä liittymät muihin Kaisanetin keskeisiin liiketoimintajärjestelmiin.

"Olemme erittäin ylpeitä Kaisanetin osoittamasta luottamuksesta ja päästessämme laajentamaan yhteistyötä heidän kanssaan", sanoo Softeran toimitusjohtaja Mika Paavola.

Kaisanetin uusi toiminnanohjausjärjestelmä perustuu Softeran T360°-ohjelmistoon, joka on palveluntarjoajille suunnattu toiminnanohjaus- ja laskutusjärjestelmä. Ratkaisu toteutetaan SaaS-palveluna. "Kehityspanostuksemme tuotehallinnan joustavuuteen ja prosessiohjaukseen parantaa palveluntarjoajien kykyä toimia tehokkaasti muuttuvassa markkinassa ja tarjota asiakkailleen nyt ja tulevaisuudessa uusia palveluja tehokkaasti."

"Toiminnanohjausjärjestelmän hankinta on osa Kaisanetin liiketoimintastrategiaa, jossa hyvä asiakaskokemus, paikallisuus ja korkea laatu ovat keskeisiä kilpailutekijöitä. Valitsimme Softera T360-ohjelmiston, koska koemme että se nykyaikaisena ja joustavana ratkaisuna tukee strategiaamme parhaalla mahdollisella tavalla." sanoo toimitusjohtaja Mikko Kurtti Kaisanetiltä.

Yhtenäinen tietojärjestelmäympäristö tukee myös Kaisanetin laatutoimintaa, josta sillä on ISO 9001 laatusertifikaatti.

Järjestelmähankkeen toteutus käynnistyy heti. Kokonaan sen arvioidaan valmistuvan vuoden 2015 maaliskuuhun mennessä.

Lisätietoja:
Kaisanet Oy: Toimitusjohtaja Mikko Kurtti, puh. 08 6177 240, s-posti mikko.kurtti@kaisanet.fi

Softera Oy: Toimitusjohtaja Mika Paavola, puh. 040 833 4532, s-posti mika.paavola@softera.fi

Pinterest

Muita julkaisuja Softera Oy:lta