Snoobi

Tilaaja: Snoobi Oy

Toimittajan yhteyshenkilö: Jyri Paavilainen

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Mobiilikehitys, Open source, Linux, Asiantuntijapalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

post_image

Snoobin tehtävä on auttaa yrityksiä toimimaan tiedon pohjalta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Snoobi auttaa yrityksiä keräämään tietoa, tunnistamaan olennaisen sekä kääntämään informaation toiminnaksi.

Snoobille kaikista tärkeintä on se, että heidän asiakkaansa menestyvät. Toiseksi tärkeintä on se, että asiakkaat tuntevat itsensä tiedolla johtamisen supersankareiksi.

Snoobin verkkosivusto on toteutettu WordPress-julkaisujärjestelmän päälle ja se toimii responsiivisesti. Toisin sanoen sivusto on sujuvasti käytettävissä niin tablettitietokoneilta kuin älypuhelimillakin. Sivusto tukee myös useampia kieliversioita kuten hollantia.

Snoobi on itse sähköisen liiketoiminnan ammattilainen, joten vaadimme kumppaneiltamme korkeinta osaamista. Ilokseni voin todeta, että Sofokus täytti odotuksemme ja uusi sivustomme syntyi odotustemme mukaisesti.” toteaa Snoobin toimitusjohtaja Mikko Seppä.

Snoobi Oy on nykyisin osa Fonecta-konsernia.

Suosittelija:

Kerrankin saittiprojekti, joka meni maaliin kerralla ja kunnolla.

Mikko Seppä

Pinterest

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta