SKH-isännöinti kasvaa ja kehittyy IT-palveluiden avulla

post_image

Taloyhtiöiden tilanne vaatii isännöinniltä uusia toimintatapoja. Niitä tarjoaa SKH-Isännöinti apunaan BLC Protien monipuoliset ja joustavat IT-palvelut.

SKH-Isännöinti on yksityinen ja riippumaton isännöintiin keskittynyt yritys, jonka tehtävänä on palvella asiakkaitaan paitsi sujuvalla palvelulla myös kehittyneillä ja lisäarvoa tuottavilla IT-järjestelmillä. Poikkeuksellisen SKH:n toiminnasta tekee heidän sovelluskehitysosaaminen ja heidän kehittämänsä sähköiset kiinteistöjärjestelmät.

”Isännöintiin tarkoitetut sähköiset perustyökalut ovat meille selvä vahvuus ja kilpailuetu”, sanoo SKH:n kehitysjohtaja Pasi Häkkinen.

SKH:n etuna onkin tarjota asiakkailleen portaali, jossa asukkaille ja taloyhtiöiden johtamiselle oleellinen tieto on aina käytettävissä tarpeen mukaan nopeasti ja vaivattomasti. Vaikka osaamista talosta löytyy, on Häkkisen mukaan oleellista, että mukana on myös alan erityisosaamista esimerkiksi IT-infraan, laitepuoleen ja palvelimiin liittyen. 


BLC Protie mukaan joustavasti

”Haemme kasvua ja haluamme keskittyä ydinosaamiseemme. IT-kumppanilta vaadimme joustavuutta ja kykyä mukautua tarpeisiimme. Näihin haasteisiin Protie on vastannut erinomaisesti”, Pasi Häkkinen kehuu.

SKH ja BLC Protie ovat edenneet yhteistyössä pala kerrallaan. Ylläpito on nyt kokonaan Protien hallussa ja infraa päivitetään tarpeen mukaan. BLC Protie valikoitui yhteistyökumppaniksi jo reilut puolitoista vuotta sitten. Ensivaikutelmassa korostuivat Häkkisen mukaan joustavuus, kuunteluherkkyys ja asiakkaan tarpeen ymmärrys. ”Protieläiset ottivat meidät heti tosissaan ja halusivat tarjota parasta palvelua. 

SKH:n liiketoiminta-alue ja siihen liittyvä IT-puoli ovat laajoja kokonaisuuksia alkaen softaratkaisuista tekniseen ylläpitoon ja tulevaan CRM-järjestelmään. Jo hallinnollisesti 250 asiakkaan kokoukset ja kohtaamispinnat edellyttävät isännöintitoimialalta joustavuutta, tehokkaita teknisiä rajapintoja ja asiakaspalvelulta saumatonta osaamista.

”Toimivan IT:n ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti tiimeittäin”, Häkkinen kuvailee.


Proaktiivinen BLC Protie

SKH käyttää hyväkseen terminal server -ratkaisua, joka tarjoaa Officen hyödyt, sopivat levytilaresurssit, talouden ja työnohjauksen softat sekä alustan ylläpidon. Hyper V takaa palvelinvirtualisoinnit.

”Olemme olleet tyytyväisiä ylläpitoon ja käyttämiimme työasemiin, palvelinratkaisuihin, ja mikä parasta, toimivaan asiakaspalveluun eli ProDeskiin. 

BLC Protie erottuu Häkkisen mukaan proaktiivisuudellaan. Protien nimetyt asiakasvastaavat huolehtivat, ettei ongelmia tulisi. KK-raportin avulla SKH näkee vasteajat ja avoimen asiakastyytyväisyyden tilan. ”Protien tarjoama road map -ajattelu auttaa liiketoimintamme muutoksissa ja antaa myös mahdollisuuksia syventää yhteistyötämme”, Häkkinen paljastaa.

"Yhteistyö on tuonut myös selvää taloudellista hyötyä, mutta en voi kuitenkaan olla korostamatta sitä hyötyä, mikä syntyy kun saa keskittyä olennaiseen,” Häkkinen muistuttaa. Parasta yhteistyössä on ollut SKH:n työntekijäiden mahdollisuus keskittyä oman liiketoimintansa ydinasioihin ja toimintansa kehittämiseen. BLC Protien tarjoama tieto on ollut hyödyllistä myös yrityksen johdolle: ”Olemme voineet todeta, että IT:stä ja yhteistyöstä on ollut aidosti hyötyä. Suosittelen.”


SKH:n käytäviltä poimittua:

”Loistavaa proaktiivisuutta! Protien kaverit varmistavat aina, että hommat viedään loppuun. Meidän keikat ovat joskus haasteellisia, mutta protieläisillä on taito napata asioita koppi.” - Juha Kulomäki, tekninen johtaja, tekninen isännöitsijä

”Olen aina saanut sen palvelun, mitä olen halunnut.” - Jenni Ahonen, SKH:n palvelukeskus

”Asiat ovat selvinneet heti tai hetken kuluttua. Aina on tilanteista selvitty.” - Kati Hill, SKH:n palvelukeskus

Referenssi SKH-isännöinti kasvaa ja kehittyy IT-palveluiden avulla
Tilaaja: SKH-isännöinti
Ajankohta:2011 -
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja BLC Taito Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä