Silverplus Kuntoklubi saa kaikki ohjelmistoratkaisut Tehdeniltä

post_image

Silverplus Kuntoklubi on turkulainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 2010 yli 40-vuotiaiden kuntoilijoiden tarpeisiin. Silverplus Kuntoklubi työllistää yrittäjien lisäksi kaksi työntekijää sekä useita tuntityöläisiä. Kyseessä on kattava hyvinvointikeskus, josta löytyy perinteisen kuntosalin lisäksi myös toiminnallinen puoli. Kolmeen vaativuustasoon jaetuissa ryhmäliikuntatunneissa on otettu huomioon kuntoklubin koko asiakaskunta. Palvelutarjonnasta löytyy myös mm. suolahuone, personal trainer –palvelut, juoksuvalmennusta sekä ravinto- ja terveysneuvontaa.

Tehden Liikunta -ohjelmisto toimii näppärästi netin kautta


Silverplus Kuntoklubi on käyttänyt Tehdenin liikunta alalle suunnattua palvelua vuodesta 2013 saakka. Tehden Liikunta sisältää mm. kassan, ajanvarauksen, laskutuksen, ryhmäajanvarauksen sekä kulunvalvonnan. Jeanette Lindwall, yksi Silverplus Kuntoklubin kolmesta osakkaasta, kertoo vanhan ohjelmiston olleen kallis ja kankea monine ongelmineen. Tehdenissä isoin ja kiinnostavin ominaisuus oli se, että palvelu toimii pilvessä, joten toimintoja voisi kontrolloida myös kotoa käsin. Lisäksi palvelun selkeys, helppous ja yksinkertaisuus viehättivät.

Jeanette muistelee, että palvelun vaihto ei kuitenkaan ollut ensimmäisenä mielessä, koska uuden ohjelmiston opettelu ja datasiirto eivät houkutelleet. Vanhan ohjelmiston käyttövaikeudet ajoivat kuntoklubin kuitenkin vaihtamaan palvelua ja se päätös kannatti. Tehden on avannut uusia ulottuvuuksia, joita aikaisemmassa ohjelmistossa ei ollut.

Ryhmäliikuntapuolen helppous on yksi Tehdenin parhaita puolia

Oleellinen ominaisuus Silverplus Kuntoklubin tarpeisiin on netissä ja mobiilissa toimiva ryhmäliikunta-ajanvaraus, jota asiakkaiden on helppo käyttää, ja joka myös näyttää hyvältä. Muita tarpeellisia ominaisuuksia Tehden Liikunta –palvelussa ovat ryhmäliikuntapuolen selkeys ja helppo hallittavuus kokonaisuudessaan sekä toimiva kuukausilaskutus.

"Tehdenillä ollaan alusta asti oltu kiinnostuneita siitä, mitä ominaisuuksia ohjelmistoon tarvittaisiin ja meidän toiveet ovatkin olleet mukana päivityksissä. Järjestelmän kehittäminen on ollut todella asiakaslähtöistä. Tehdeniä kiinnostaa aidosti tämmöinen pieni liikuntakeskus ja meille tärkeät asiat."


Muille liikuntakeskuksille Jeanette suosittelee Tehdeniä sen vuoksi, että käytössä ei tarvitse olla päällekkäisiä järjestelmiä. Myös ohjelmiston edullinen hinta yllätti positiivisesti. Erityiskiitosta saavat Tehdenin asiakaspalvelu ja asiakaslähtöisyys.

www.silverplus.fi
 / www.tehden.com/asiakkaat/silverplus

Suosittelija:

"Tehdenillä ollaan alusta asti oltu kiinnostuneita siitä, mitä ominaisuuksia ohjelmistoon tarvittaisiin ja meidän toiveet ovatkin olleet mukana päivityksissä. Järjestelmän kehittäminen on ollut todella asiakaslähtöistä. Tehdeniä kiinnostaa aidosti tämmöinen pieni liikuntakeskus ja meille tärkeät asiat."

Jeanette Lindwall

Referenssi Silverplus Kuntoklubi saa kaikki ohjelmistoratkaisut Tehdeniltä
Tilaaja: Silverplus Kuntoklubi
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Asiantuntijapalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmisohjelmisto
Tuki- ja ylläpitotyö
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Tehden Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Kuuluuko digitaalisen palvelun kehitysprojekti markkinoinnille, myynnille vai IT:lle?
Mediaparoni Ilkka Lavas rakentaa Eat And The Citystä globaalia ravintoloiden markkinapaikkaa
Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin