Sense Sport potkaisee liikuntajärjestöt digitalisaation polulle

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Tietohallinto, Viestintä, Integraatiot, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Linux, Open source, Asiantuntijapalvelut, Järjestöt ja yhdistykset, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Jäsenrekisteri, jäsenpalvelut

post_image

Markkinoiden uusin rekisterisovellus Avoine Sense laajentuu palvelemaan liikuntajärjestöjen tarpeita. Sense Sport on urheilu- ja liikuntajärjestöjä palveleva rekisterituote, joka sallii paitsi toimivat rajapinnat muihin järjestelmiin, myös mukautuvuuden liittojen ja seurojen yksilöllisten tarpeiden toteuttamiseksi.


”Avoinella on pitkäaikainen kokemus ja vahva näkemys siitä, millä tavalla urheilujärjestöjen tietojärjestelmiä tulisi tulevaisuudessa rakentaa”, kertoo Avoinen toimitusjohtaja Tuomo Heikkilä. ”Liikunnan ja urheilun asiakkuudet ovat meille tärkeitä. Haluamme auttaa suomalaisia urheilujärjestöjä uudistumaan digitaalisten palvelujen avulla” Heikkilä painottaa.

Uimaliitto on tehnyt Sensen ostopäätöksen ja lähtee rakentamaan omaa Sense Sportia Sensen valmiiden piirteiden pohjalta.

”Valitsimme Avoinen ja Sense Sportin, sillä olemme olleet tyytyväisiä Avoinen asiakkaita. Koska Sense on monelta osin käyttövalmis, ei rekisteriprojektia tarvitse aloittaa nollasta. Tuotteen muokattavuuden ansiosta on Sense Sportista mahdollista rakentaa omannäköinen ja omia tarpeita vastaava rekisteri”, kertoo Riku Riikonen Uimaliitosta.

Sense Sportin vielä kehitystyön alla olevat piirteet liittyvät lisenssihallintaan.

”Avoinella koemme olevamme erityisasiantuntija-asemassa, koska meillä on pitkäaikainen kokemus lisenssinhallintapalveluiden tuottamisesta”, Heikkilä kertoo. ”Sense Sportin lisenssihallintaan ja lisenssin verkko-ostoon liittyvät ominaisuudet ovat asiakkaiden käytettävissä vuonna 2017 alkavissa lisenssikausissa”, Heikkilä toteaa.

Myös Sensen yleinen tuotekehitys jatkuu syksyllä, palvellen samalla myös tulevia Sense Sport -asiakkaita. Syksyllä kehitetään esimerkiksi Sensen tuote- ja palvelulaskutusta. Sensen kokonaisuus kehittyy myös yhteistyöverkostoissa, sillä Sense on luotu mahdollistamaan toimivat rajapinnat ulkopuolisiin järjestelmiin. Sense toimii kiinteästi esimerkiksi Visman Netvisor taloushallintojärjestelmän kanssa.

”Uimaliitossa odotamme, että Sense tuo yhden sateenvarjon alle nykyisin irrallaan olevia palveluita. Sense mahdollistaa uusien tarpeiden ketterän omaksumisen osaksi järjestömme palvelukokonaisuutta. Toivomme, että Sensen kokonaisuus muuttaa toimintaamme myös prosessien näkökulmasta”, Riikonen pohtii. ”Meillä on Uimaliitossa vahva usko siihen, että Sensen avulla saamme uusia ideoita ja kehitysajatuksia. Niiden avulla tulemme kehittämään Uimaliiton järjestötoimintaa ja palveluita entistä toimivammaksi kokonaisuudeksi”, Riikonen toteaa.

Lisätietoja:

Tuomo Heikkilä
toimitusjohtaja
040 739 3955
tuomo.heikkila@avoine.fi
www.avoine.fi/sense 

Pinterest

Muita julkaisuja Avoine Oy:lta