Senaatti-kiinteistöt

Tilaaja: Senaatti-kiinteistöt

Tagit: Viestintä, Myynti, Webkehitys, Mobiilikehitys, Sisällönhallinta, Julkaisujärjestelmä CMS, Kiinteistöala, Toteutustyö, verkkopalvelut, digitaalinen viestintä

post_image

Senaatti-kiinteistöt hallinnoi yli 11.000 rakennusta ja 4,6 miljardin kiinteistöomaisuutta. Se on valtion liikelaitos, joka tuottaa palveluita ensisijaisesti valtionhallinnolle. Valu Digital valittiin verkkopalvelun tekniseksi toimittajaksi ja verkkoviestinnän asiantuntijaksi. 

 
Senaatti-kiinteistöjen verkkopalvelu toimii tietokeskittymänä, palvelukanavana ja porttina muihin Senaatin palveluihin. Kasvava mobiilikäyttäjien joukko huomioitiin toteuttamalla verkkosivusto responsiiviseksi. Sivusto palvelee käyttäjiään kolmella eri kieliversiolla. 

Verkkopalveluun integroitiin muita tietojärjestelmiä mm. käyttöoikeuksien (AD) ja yhteystietojen (CRM-järjestelmä) hallinnan tehostamiseksi. Senaatti-kiinteistöt hyödyntävät uusimpia teknisiä ratkaisuja tärkeiden asioiden viestimiseen. Tilastotietoa voidaan palvelussa havainnollistaa mm. dynaamisten graafien ja excel-taulukot html-sivuiksi tuottavien ominaisuuksien avulla. 

Projektin tuloksena Senaatti-kiinteistöjen verkkoviestinnän hallintatyökalut nostettiin udelle tasolle ja luotiin vankka pohja verkkoviestinnän jatkokehitykselle. Samaan alustaan on liitetty myös yhteiskuntavastuuraportit. Lopputulos on laadukas, mobiiliystävällinen sivusto, joka palvelee monia eri käyttäjäryhmiä. 

Suosittelija:

"Projekti sujui todella hyvin. En ole ennen ollut mukana sellaisessa ICT-projektissa, joka olisi mennyt näin nappiin! Yhteyshenkilöt olivat osaavia ja järjestelmän on osoittautunut erittäin hyväksi ja helppokäyttöiseksi."

Outi Tarkka, Viestintäpäällikkö , Senaatti-kiinteistöt

Pinterest

Muita julkaisuja Valu Digital Oy:lta