Scandic on lisännyt toiminnan nopeutta ja läpinäkyvyyttä ostolaskujen automatisoinnilla

Tilaaja: Scandic Hotels

Ajankohta: 2003 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Ilkka Mikkonen

Tagit: Taloushallinto, Valmisohjelmisto, Hotelli, matkailu ja ravitsemus

post_image

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, johon kuuluu 220 hotellia Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Saksassa, Hollannissa, Belgiassa ja Puolassa. Suomessa ketjuun kuuluu 24 Scandicia ja 3 Hiltonia. Scandic Hotelsilla on 12 000 työntekijää mahdollistamassa majoittumisen niin, että voit kokea ylellisyyden olla omana itsenäsi ystävien seurassa. Vieraat Scandiciin tulevat kaikkialta maailmasta ja yöpyvät lomaillessaan tai liikematkoilla.


ReadSoftin ostolaskujen tulkintasovellus INVOICES on ollut Scandic Hotelsilla käytössä loppuvuodesta 2003 alkaen. Sen kanssa otettiin samanaikaisesti käyttöön workflow-laskunkierrätysohjelmisto. Scandicissa skannataan kaikki yritykseen saapuvat paperilaskut, tulkitaan ne ReadSoftin ohjelmistolla ja siirretään workflow-kierrätysohjelmaan jatkokäsittelyyn.

Vuonna 2012 Scandic halusi tehostaa prosessiaan ja teki ratkaisun ulkoistaa ostolaskujensa käsittelyn. Yhteistyö ReadSoftin kanssa päättyi, mutta vain toviksi. Reilun vuoden ulkoistusta kokeiltuaan Scandic totesi, että ulkoistaessa he kadottivat prosessin läpinäkyvyyden, eivätkä olleet palvelutasoon muutenkaan tyytyväisiä. Niinpä Scandic otti pääosin ostolaskujen käsittelyn takaisin omiin käsiinsä ja palasi ReadSoftin asiakkaaksi vuoden 2014 alussa.

Pyydä meiltä koko referenssi!

Suosittelija:

Pyydä meiltä referenssicase

Pinterest

Muita julkaisuja ReadSoft Oy:lta