Sanoma, Sähkövertailu.fi

Tilaaja: Sanoma

Ajankohta: 2011 -

Tagit: Myynti, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Graafinen suunnittelu, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Verkkokaupparatkaisut, Laadunvarmistus, Käyttöliittymäsuunnittelu, Julkaisujärjestelmä CMS, Media, Raaka-aineet ja energia, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

post_image

Sähkövertailu.fi on ensimmäinen palvelu, jossa voi vertailla koko Suomen sähköntarjontaa ja tehdä sähkösopimuksen. Mukana ovat kaikki sähköntoimittajat ja useimmissa tapauksissa uuden sähkösopimuksen voi tehdä suoraan verkossa. Hintatietojen lisäksi käyttäjät voivat vertailla esimerkiksi sähkön tuotantotapoja tai sopimuksiin liittyviä bonusetuja. Selkeä ja käyttäjäystävällinen lähestymistapa tekee joskus vaikeaksikin mielletyistä sähköasioista helposti ymmärrettäviä. Palvelun tarjoaa Sanoma Oyj. 


Exove vastasi projektin kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta. Palvelukehitys aloitettiin laajalla kuluttajatutkimuksella, jonka tuloksien pohjalta laadittiin palvelun brändi ja ulkoasu. Järjestelmä toteutettiin käyttäen ExoveIgniter-sovelluskehystä ja se integroitiin useisiin taustajärjestelmiin, muun muassa Oikotie.fi:n talotietokantaan ja sähkön hintatietoihin.


Lisätietoa: http://www.exove.com/cases/s%C3%A4hk%C3%B6vertailufi

Pinterest

Muita julkaisuja Exove:lta