Sähköisen toiminnan avulla kasvua liiketoimintaan

post_image

Preciso Oy on vuonna 1990 perustettu neljän hengen tilitoimistopalveluja tarjoava yritys. Preciso Oy tarjoaa taloushallinnon kokonaispalveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Yritys hakee kasvua, ja siksi sen oli hankittava toiminnanohjausjärjestelmä, joka tukee kasvuyrityksen liiketoimintaa. Precison toimitusjohtaja Eeva-Kaarina Astala kertoo, että yrityksen tavoitteena on saada samalla henkilöstömäärällä 25 prosenttia lisää liikevaihtoa kahden vuoden aikana. Tavoitteena on myös paperiton ja täysin sähköinen toimisto sekä myyntityön ja markkinoinnin lisääminen.

Asiakkaan tukena

Preciso otti ValueFrame PSA Pro –toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön syksyllä 2013. Astalan mukaan Preciso päätyi järjestelmään, koska ValueFrame on keskittynyt asiantuntijapalveluita tarjoavien yritysten ohjelmistojen kehittämiseen ja järjestelmä integroituu saumattomasti yrityksen käyttämään Procountor –taloushallinnon ohjelmistoon. ”ValueFrame tarjoaa yhden yhteisen paikan kaikkien keskeisten tietojen kuten asiakkaiden ja toimeksiantojen hallintaan. Tämä yhdistettynä mahdollisuuteen suunnitella ja seurata töitä ja liiketoimintaa olivat lisäsyinä järjestelmän valintaan. Valintaa helpotti myös ValueFramen hyvä ulkoasu ja helppokäyttöisyys”, täydentää Precison Taina Tummavuori. Molemmat kehuvat käyttöönoton ja koulutuksen sujuvuutta.

Astala uskoo ValueFramesta olevan etua myös Precison asiakkaille. Hänen mukaansa ValueFramea käyttävä asiakas pystyy keskittymään omaan liiketoimintaansa, koska tiedon hallinta ja jakaminen sekä yhteiset kalenterit ovat samassa paikassa. Tilitoimiston parasta ammattitaitoa on ymmärtää asiakkaan tilanne; tietojen ja informaation tulee olla ajan tasalla. Saumaton tiedonkulku asiakkaan ja tilitoimiston välillä lujittaakin asiakassuhdetta ja myös tähän ValueFrame tarjoaa erinomaiset välineet.

Tehokkaat työkalut ovat kaikkien etu

Asiakkailleen Preciso pystyy tarjoamaan kilpailukykyisempää palvelua. Astala näkee ValueFramen, Procountorin ja tilitoimiston yhtenä palvelukolmiona, jossa asiat sujuvat saumattomasti ja tehokkaasti nykyaikaisten, sähköisten työvälineiden ja tiedonkulun vuoksi. ”Tilipäätöksen teko on kuin tanssia” kuten Astala iloisesti kiteyttää asian. Hän kehottaakin myös muita tilitoimistoja tarttumaan uusiin työkaluihin ja sitä kautta automatisoimaan ja kehittämään toimintaansa.

Sähköisten työkalujen vuoksi on jatkossa entistä helpompi tarjota palveluita laajemmalle alueelle, ympäri Suomea. Uusista välineistä ja toimintatavoista huolimatta Preciso on jatkossakin asiakkaistaan välittävä ja palveleva tilitoimisto.

Referenssi Sähköisen toiminnan avulla kasvua liiketoimintaan
Tilaaja: Preciso Oy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Eeva-Kaarina Astala
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Taloushallinto
Tilitoimisto
Pinterest

Muita julkaisuja ValueFrame Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi