Sähköinen tilitoimisto yhdistää toiminnanohjauksen ja taloushallinnon

post_image

Tiimipiste Oy on 90-luvulla perustettu perheomisteinen tilitoimisto. Yritys tarjoaa asiakkailleen kirjanpito-, reskontra- ja palkanlaskentapalveluja sekä vuokratalouspäällikköpalveluja. Procountor- ja Tikon-taloushallinnon järjestelmiä käyttävä Tiimipiste haluaa erottua kilpailijoistaan sähköisenä tilitoimistona. Tiimipisteellä on 10 työntekijää Lahdessa ja kaksi pääkaupunkiseudulla.

Merkittävä ajansäästö

Alkuvuonna 2015 Tiimipiste otti käyttöön ValueFrame PSA Pro –toiminnanohjausjärjestelmän. Yritys kävi läpi useita järjestelmiä. Näistä ValueFrame oli sopivan kokoinen toimija ja se myös täytti Tiimipisteen tarpeet parhaiten. Toimitusjohtaja Sami Lammassaari kertoo, että Tiimipiste halusi vähentää laskutukseen menevää työmäärää ja parantaa työajanseurantaa. Laskutuksen automatisointi vapautti huomattavasti lisää työtunteja ja minimoi mahdolliset laskujen luonnissa syntyvät virheet.

Lammassaari kehuu ValueFramen käyttöönottoprojektia ja koulutusta. Tiimipisteen asiakastiedot siirtyivät vaivatta ValueFrameen ja järjestelmä parametroitiin vastaamaan Tiimipisteen tarpeita. Kaikki käyttäjät saivat koulutuksen järjestelmään ja olivat tyytyväisiä.

ValueFrame integroitu Procountoriin


Tiimipiste käyttää ValueFramea tuntien kirjaamiseen, laskujen luomiseen, johdon raportointiin ja myynnin työkaluna. Henkilöstö kirjaa tekemänsä tunnit ja kohdistaa ne palveluille. Muutamalla klikkauksella palveluista luodaan laskut ja siirretään Procountoriin, josta ne lähetetään eteenpäin asiakkaille. Lisäksi Tiimipisteellä on mahdollisuus helposti esittää asiakkailleen tarkemmat tuntikohtaiset laskuerittelyt, mikä lisää laskutuksen läpinäkyvyyttä. ValueFramen raporteista Lammassaari näkee esimerkiksi asiakkaiden kannattavuuden, ja myynnin tueksi asiakkuudenhallinta tarjoaa kattavat asiakastiedot sekä asiakkaaseen liittyvän tapahtumahistorian.

Tiimipiste tähtää kasvuun ja Lammassaari uskoo ValueFramen sopivan tavoitteiseen mainiosti. Hänen mukaansa tilitoimisto säästää aikaa siirtyessään käyttämään toiminnanohjausjärjestelmää, koska manuaalinen työ vähenee. ”ValueFrame säästää aikaa, ja aika on rahaa”, hän kiteyttää.

Referenssi Sähköinen tilitoimisto yhdistää toiminnanohjauksen ja taloushallinnon
Tilaaja: Tiimipiste Oy
Ajankohta:2015 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Sami Lammassaari
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakkuudenhallinta CRM
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
 
Pinterest

Muita julkaisuja ValueFrame Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi