Sähköasennus El-Tec Oy siirtyi sähköiseen toimintatapaan: ”Järkevääkin tekemistä on ihan tarpeeksi”

post_image

Kimmo Pulliainen ja Miikka Alm perustivat Sähköasennus El-Tec Oy:n vuonna 2008. Yritys tekee sähköurakointia ja huoltotöitä Uudenmaan alueella. Asiakkaita ovat niin rakennusliikkeet, julkisyhteisöt, kaupan alan toimijat kuin yksityishenkilöt.

Sähköinen järjestelmä korvasi paperimenetelmän

Aiemmin El-Tecillä ei ollut käytössä sähköisiä työkaluja toiminnanohjaukseen, vaan arkea pyöritettiin perinteisin menetelmin. Vähitellen yrityksessä tultiin siihen pisteeseen, etteivät silloiset toimintatavat enää palvelleet arkea – pikemminkin päinvastoin:

”Käytössämme oli niin sanottu paperiversio eli kalenteri, lyijykynä ja pyyhekumi – ja se kävi tiuhaan. Lopulta totesimme, ettei meillä ole aikaa tehdä ylimääräistä työtä, kun järkevääkin tekemistä on ihan tarpeeksi. Adminetille saimme parhaat suositukset muilta sähköalan yrittäjiltä. Heidän mukaansa Adminet oli paras ratkaisu, mitä voi saada. Halusimme sen käyttöön myös meille, jotta elämä menisi mahdollisimman helpoksi.”

Työtilausten laskutus helpottui

Työtilausten laskutus on Adminetin myötä helpottunut merkittävästi, kun sekä työtunnit että käytetyt ja tilatut tarvikkeet ovat saman tien oikeassa paikassa laskutusta varten:

”Aiemmin ostolaskut tulivat tukusta koontilaskuna ja se oli aivan hirveä nippu paperia. Sitä kun yritti selvittää ja kohdistaa kuluja tilauksille, niin laskujen teko vei paljon aikaa. Nykyinen tapa nopeuttaa laskutusta huomattavasti, kun ostolaskujen rivit kohdistuvat suoraan työtilauksille. Ostolaskujen automaattisessa kohdentumisessa on myös se etu, ettei tavaroita jää merkkaamatta laskuille eli hävikkiä ei pääse sillä tavalla syntymään.”

Ennen Adminetin käyttöönottoa El-Tecillä alettiin olla siinä tilanteessa, että liiketoiminnan kasvaessa aika ei enää riittänyt arjen pyörittämiseen vanhalla taktiikalla:

”Kyllähän laskujen koostaminen ja lähettäminen oli ennen se työläin vaihe. Siinä kului printterin mustetta ja kirjekuoria. Kirjekuoripinon paksuudella sitten mitattiin, kuinka paljon oli saatu aikaan. Onhan homma helpottunut ihan hirveästi Adminetin myötä.”

Yli 30 tuntia viikossa pois turhasta työstä

Reilun puolenvuoden käytön aikana Adminetistä on saatu apu juuri niihin asioihin, joihin sitä kipeimmin tarvittiin, sillä töiden hallinta ja laskutus eivät työllistä enää likimainkaan niin paljon kuin ennen. Myös paperipinot ovat huvenneet olemattomiin:

”Viikkotasolla meillä säästyy varmasti yli 30 tuntia turhasta työstä. Nyt ollaan muuton vuoksi myös käyty läpi vanhoja paperipinoja, niin onhan se roskiin nakattavan paperin määrä ihan järjetön.”
Suosittelija:

Miikka Alm (Projektipäällikkö) & Kimmo Pulliainen (Toimitusjohtaja)

Referenssi Sähköasennus El-Tec Oy siirtyi sähköiseen toimintatapaan: ”Järkevääkin tekemistä on ihan tarpeeksi”
Tilaaja: Sähköasennus El-Tec Oy
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Dokumenttien hallinta
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Asiantuntijapalvelut
IT
Rakentaminen
Valmisohjelmisto
Microsoft
Adminet Töiden hallinta huoltotyö työtilaukset Sähköinen laskutus Sähköiset ostolaskut Dokumenttien hallinta projektiseuranta reaaliaikainen kirjanpito
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Admicom Finland Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä