Sähkö-Hakala Oy: Adminet on äärimmäisen toimintavarma

post_image

Helmikuussa 2010 perustettu Sähkö-Hakala Oy toteuttaa korjausrakentamiseen liittyviä sähkötöitä pääkaupunkiseudulla. Toiminnan pääpaino on asuin- ja liiketilojen sähkösaneerauksissa.

– Historiamme mittavin projekti on Kiasman valaistuksen uusiminen. Se oli melkein miljoonan euron projekti, jossa tehtiin pääasiassa sisäpuolisia korjauksia. Tällä hetkellä meillä on menossa muun muassa Helsingin keskustassa WTC:n liiketilasaneeraus, toimitusjohtaja Juuso Hakala kertoo.


Jos tästä selvitään hengissä, selvitään mistä vaan

Adminet otettiin yrityksessä käyttöön maaliskuussa 2015, eikä käyttöönotto olisi voinut Juuson mukaan tulla yhtään huonompaan aikaan.

– Tuolloin oli talonrakennusprojekti kuumimmillaan, Kiasman massiivinen projekti kiireisimmässä vaiheessa ja pienet lapset kotona. Ajatus oli, että jos tästä selvitään hengissä, niin sitten selvitään mistä vaan. Se että kaikesta selvittiin, kuvastaa hyvin, että ei käyttöönotto oikeasti mikään mahdoton urakka ollut. Kyllä siitä muutkin selviävät, jos me sellaisen paineen alla saatiin vietyä projekti kunnialla läpi.


Sujuvuutta arkeen

Ensimmäinen tärkeä kriteeri oli saada töiden hallintaan ratkaisu, jossa laskuttaminen on helppoa. Toinen merkittävä syy vaihdon taustalla oli työtilaustietojen saaminen reaaliajassa koko henkilöstön käyttöön.

– Adminetissä nähdään reaaliaikaisesti työn eteneminen sekä kustannusten ja myynnin kehittyminen työtilaustasolla. Välilaskujen tekeminen on helppoa, kun suurin piirtein nappia painamalla saadaan aina sopivissa erissä laitettua lasku liikenteeseen. Adminetissä on myös kiva, kun kaikilla on lähtökohtaisesti aina sama tieto käytössä, eikä tieto ole hajallaan useissa eri sovelluksissa. Suurin etu tästä on se, että reaaliaikaisuus vähentää epätietoisuutta.


Helppo ja toimintavarma

Kun ohjelmaa pystyy käyttämään milloin tahansa ja millä laitteella tahansa, muuttuu myös ajankäyttö.

– Enää ei ole pakko lähteä toimistolle ihan vaan sen takia, että pitää koneeseen mennä naputtelemaan jotain. Nyt on tullut aamuisin nukuttua vähän pitempään, lähdettyä töistä aiemmin kotiin ja vietettyä paljon aikaa perheen kesken. Se on pitkälti sen ansiota, että järjestelmä ei rajoita liikkumista ja olemista, eikä ole sidottu aikaan tai paikkaan.

Järjestelmän toimintavarmuus on ollut Juusolle positiivinen yllätys.

– Ei ole näin hyvin toimivaa ja vakaata systeemiä tullut aiemmin vastaan. Nyt puhutaan kuitenkin etäkäytettävästä järjestelmästä, joten on poikkeuksellista, että kaikki yhteydet ja laitteet siellä taustalla toimivat niin hyvin. Se on tänä päivänä hieno saavutus.


Aikaa kehittämiseen

Adminetin mukanaan tuoma sujuvampi arki mahdollistaa joustavan työskentelyn ja on myös vapauttanut arjen toiminnasta aikaa kehittämiselle.

– Aikaa säästyy vähän sieltä täältä, monista pienistä asioista. Esimerkiksi työntekijöiden tunnit on nopeampi tarkistaa ja sieltä vapautuu aikaa muutama tunti palkkajaksoa kohti. Samoin sujuva ostolaskujen käsittely säästää työaikaa muutaman tunnin viikossa.

– Kerrankin voin sanoa, ettei minulla ole mitään isompaa sydämellä ohjelmiston suhteen. Kyllä minä suosittelen Adminettiä kaikille, joilla on pieniä lapsia, työntekijöitä, rakentaa taloa ja muuta. Ei muuta kuin vaihtamaan vaan ohjelmaa.Suosittelija:

"Kerrankin voin sanoa, ettei minulla ole mitään isompaa sydämellä ohjelmiston suhteen. Kyllä minä suosittelen Adminettiä kaikille, joilla on pieniä lapsia, työntekijöitä, rakentaa taloa ja muuta. Ei muuta kuin vaihtamaan vain ohjelmaa."

Juuso Hakala, Toimitusjohtaja

Referenssi Sähkö-Hakala Oy: Adminet on äärimmäisen toimintavarma
Tilaaja: Sähkö-Hakala Oy
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Rakentaminen
Valmisohjelmisto
Tuki- ja ylläpitotyö
reaaliaikainen kirjanpito Palkanlaskenta Adminet skaalautuvuus ERP käyttöönotto tuntikirjaus Laskutusohjelma työtilaukset Etätyö Ostolaskut mobiilikäyttö Urakointi välilaskutus
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Admicom Finland Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi