Saarioinen menestyy energisen Mepcon kanssa

post_image

Saarioinen on yritys, joka helpottaa suomalaisten arkea hyvällä ja laadukkaalla ruualla. Nyt saarioislaisten arkea helpottaa Mepcon HRM-ohjelmisto.

Saarioisella työskentelee päivittäin 1300 henkilöä. Tästä joukosta kertyy suuri määrä tietoa eri järjestelmiin. Siksi Saarioisella haluttiin kaikki henkilöstöä koskevat asiat yhteen järjestelmään. “Aiemmin tieto oli aika hajallaan eri järjestelmissä. Arkipäiväinen tekeminen oli aika tehotonta. Siihen haluttiin muutos”, kertoo tehtaanjohtaja Anu Lempinen Saarioisilta ajasta ennen järjestelmän uusimista. Saarioisten henkilöstö- ja hallintojohtaja Tero Tuominiemen mukaan uusimista puolsi myös se, että vanha ohjelmisto oli elinkaarensa päässä. “Halusimme varmistaa, että meillä on henkilöstöhallinnossa parhaat työkalut ja järjestelmät käytössä.”

Kokemus ja kokonaisuus vakuuttivat

Saarioinen päätyi selvitysten jälkeen valitsemaan kumppanikseen Mepcon. Sekä Tuominiemellä että Lempisellä on selvä näkemys siitä, että millainen on hyvä kumppani HRM-järjestelmiin ja -prosesseihin liittyvissä hankkeissa. “Järjestelmä tulee meidän käyttöömme, joten kumppanin tulee kuunnella, mitä me tarvitsemme. Toinen tärkeä asia on, että palvelua kehitetään myös jatkossa toiveidemme mukaan”, Tuominiemi kertoo. Kokemus vastaavista projekteista tuo kumppanille uskottavuutta. “Jos kumppanilla on aikaisempaa kokemusta järjestelmästä ja siitä, miten se on toiminut muualla, se kannustaa valitsemaan.” Mepco valikoitui näidenkin odotusten takia Saarioisten kumppaniksi. Mepco HRM on Mepcon oma ohjelmisto ja itse jatkuvasti kehittämä ohjelmistokokonaisuus, joten kokemusta ja näkemystä ohjelmistosta ja sen hyödyntämisestä löytyy runsaasti. “Päällimmäinen tavoite oli, että saamme henkilöstöä koskevan tiedon yhteen järjestelmään. Kävimme useamman toimittajan ratkaisuja läpi. Mepcon tarjoama kokonaisuus oli paras.” Saarioinen on ottanut Mepcolta käyttöön HRM:n lisäksi rekrytointeja, palkanmaksua ja matkalaskuja käsittelevät moduulit. “Ei tarvita useaa järjestelmää, vaan saimme kaiken yhdessä paketissa. Se oli ratkaiseva tekijä”, Tuominiemi korostaa.

Onnistunut käyttöönotto – arvosana 9+

Uuden ohjelmiston käyttöönotto on monipolvinen prosessi, jossa paitsi luovutaan vanhasta ohjelmasta ja tavasta toimia, myös koulutetaan henkilöstö uuteen järjestelmään. Lempinen antaa käyttöönotolle kouluarvosanan 9+. Henkilökunta on ollut helposti koulutettavissa uuteen järjestelmään. “Käyttöönotto on sujunut hyvin. Aina jotain pientä on matkan varrella, mutta ne pystyttiin korjaamaan. Käyttöönotto meni aikataulussa ja hyvin”, Tuominiemi kiittelee. Tuominiemen mukaan uudella ohjelmistolla on ollut positiivinen vaikutus esimiesten työskentelyyn. “Esimieskaartin arki on helpottunut uuden ohjelmiston kautta. Tässä käytettävyys on kaiken a ja o.” “Nyt on selkeästi yksi paikka, josta tietoa haetaan. Käyttö on helpottunut todella paljon”, itsekin esimiehenä työskentelevä Lempinen sanoo.

Katso video: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AeseruBjejM

Suosittelija:

Onnistunut käyttöönotto – arvosana 9+

Tero Tuominiemi, henkilöstö-ja hallintojohtaja 040 548 6481

Referenssi Saarioinen menestyy energisen Mepcon kanssa
Tilaaja: Saarioinen Oy
Ajankohta:2015
Toimittajan yhteyshenkilö:
Mepco: Veli-Matti Puranen, myyntipäällikkö, puh. 0400 589 722
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
BI ja raportointi
HR
Projektinhallinta
Taloushallinto
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Asiantuntijapalvelut
Konsultointi
Valmisohjelmisto
Tuki- ja ylläpitotyö
M2 OpusCapita rekrytointi palkka henkilöstöhallinta
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja Accountor Enterprise Solutions Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta - WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa