Runebergin Kukan verkkokauppa

Tilaaja: Runebergin Kukka

Ajankohta: 2013 -

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Myynti, Graafinen suunnittelu, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Maksaminen, Käyttöliittymäsuunnittelu, Julkaisujärjestelmä CMS, Kauppa, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

post_image

Suunnittelimme pitkät perinteet omaavalle huippuluokan kukkakaupalle uuden ja raikkaan graafisen ilmeen, sisältäen logon ja liikemerkin, värimaailman sekä typografian. Lisäksi toteutimme näyttävän, asiakkaan liiketoimintaa tukevan verkkopalvelun ja verkkokaupan sekä uuden ilmeen mukaiset materiaalit, kuten käyntikortit, paperikassit sekä kukkien käärepaperit.

Modernissa ja näyttävässä verkkokaupan ulkoasussa hyödynnetään suuria kuvapintoja, viestien Runebergin Kukan ainutlaatuisesta osaamisesta alallaan. Responsiivisen suunnittelun ansiosta, palveluiden ja tuotteiden selailu sekä kukkaostokset onnistuvat vaivattomasti myös vaikkapa älypuhelimella.

Uusi verkkopalvelu rakennettiin uuden eAdmin 5 -ylläpitojärjestelmän päälle, joka mahdollistaa helpon tuotekannan hallinnan, asiakasrekisterin ja tilausten käsittelyn, mutta myös päivittäiset sivuston ylläpitotoimet, kuten uutisoinnin ja erilaiset tuotenostot.

Asiakkaalle toimitettiin mm.

  • Yritysilmeen ja markkinointimateriaalien suunnittelu
  • Sivuston ulkoasun suunnittelu
  • Verkkokauppa
  • Sähköiset uutiskirjeet
  • Asiakasrekisterin ja palautteiden hallinta
  • Käytönseuranta ja analytiikkapalvelu
  • Käyntikortit, käärepaperit, ostoskassit
Tervetuloa ostoksille!

Suosittelija:

Toistakymmentä vuotta jatkunut asiakassuhde Verkkovaraanin kanssa on luonnollisesti osoitus monitasoisesta tyytyväisyydestämme. Juuri meille, kulloinkin eletyssä ajassa, räätälöidyt verkkopalveluratkaisut ovat aina olleet täyden kympin suorituksia. Asiakaslähtöisyys, ammattitaito, luotettavuus, jatkuva verkkopalveluiden kehitystyö, yhteydenpito ja asiakastuki sekä uudet innovaatiot ovat niitä seikkoja, miksi haluamme pysyä Verkkovaraanin mukana kehityksessä.

Jouni Seppänen, omistaja

Pinterest

Muita julkaisuja Verkkovaraani Oy:lta