Rovio kasvaa Nebulan pilvessä

Nebulan 24/7 palvelu mahdollistaa keskittymisen olennaiseen. Nebula yhdistää 10Gbit/s nopeudella Rovion toimipisteet kotimaassa sekä muissa Pohjoismaissa tuotanto- ja kehitysympäristöihin palvelin-keskuksissa. Yhteistyösopimus kattaa mm. pilvipalvelut tukemaan Rovion kasvavaa viihde- ja animaatiotuotantoa ja käyttöpalvelut aidolla 24/7-periaatteella.

– Nebulan teknologia valvoo, että meidän teknologiamme toimii: kriittisiä järjestelmiä ylläpidetään 24/7-periaatteella, kertoo Rovion tietohallintojohtaja Kalle Alppi. – Nebulan erikoisosaaminen, operointivastuu sekä asiantuntijoiden ja palvelimien läheinen sijainti antavat meille vapauden keskittyä omaan ydintoimintaamme. Omasta kasvustaan huolimatta Nebula on onnistunut luomaan organisaatiossaan sujuvan ITIL-prosessin, jossa fokus on pysynyt tärkeimmässä eli hyvässä asiakaspalvelussa. Reagointi kaikenlaisiin pyyntöihin on nopeaa, ja yhteistyö sujuu erinomaisesti.

Lähes 10 vuoden kumppanuus kertoo vahvasta luottamuksesta

Voimakkaasti kasvanut Rovio valitsi Nebulan näyttöjen perusteella. Alun perin jo vuonna 2005 alkanut yhteistyö on laajentunut sittemmin merkittävästi.

– Valitsimme alan parhaan palveluntarjoajan. Lähes kymmenen vuotta jatkunut kumppanuus kertoo vahvasta luottamuksesta ja toisaalta Nebulan poikkeuksellisesta ketteryydestä. Se on pystynyt kasvamaan liiketoimintamme tahdissa. Harva pystyy samaan, toteaa Kalle Alppi.

Nebulalle Rovio on paitsi mieluisa asiakas, myös inspiroiva haaste

– Meille on tärkeää, että pystymme tukemaan asiakkaidemme liiketoimintaa vaativissakin olosuhteissa. Rovion huikea kasvu on asettanut myös uudenlaisia vaatimuksia toimituskyvyllemme. Ketteryyden ja laadun takaa se, että koko palveluketju tietoliikenneyhteyksistä käyttö-palveluihin on Nebulan omissa käsissä. Näin pystymme takaamaan toimivat kokonaisratkaisut ja pitämään kiinni korkeasta palvelutasosta, kertoo Nebulan toimitusjohtaja Ville Skogberg.


Rovio Entertainment Oy on viihde- ja mediayhtiö maailmalla menestyneen Angry Birds™ -brändin takana. Vuonna 2009 Rovio julkaisi Angry Birds -pelin josta tuli pian maailmanlaajuinen ilmiö. Angry Birds -brändi nauttii kasvavasta suosiosta kaikkialla maailmassa, ja ilmiö laajenee yhä uusille liiketoiminta-alueille. Rovio toimii animaatioiden, oheistuotteiden, julkaisu- ja kustannustoiminnan, sekä erilaisten palvelujen saralla. 

Referenssi Rovio kasvaa Nebulan pilvessä
Tilaaja: Rovio Entertainment Oy
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Nebula Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana