Rovio.com - Moderni, saumaton käyttökokemus mobiilissa

Rovio on innovatiivinen teknologiayritys, joka esitteli maailmalle suomalaista peliosaamista muun muassa Angry Birds -hahmojen muodossa. Rovio työllistää laajalti design-alan huippuja, parhaita teknisiä osaajia sekä inspiroituneita ammattilaisia.

Tavoitteet uudistuksen takana
Rovio halusi avoimen lähdekoodin teknologialla toteutetun modernin, mobiililähtöisen ja monipuolisen verkkopalvelun, jonka joustava käyttöliittymä mahdollistaisi huippulaatuisen designin ja toimisi saumattomasti kaikilla päätelaitteilla.

Rovio halusi uudesta verkkopalvelustaan käyttäjälähtöisen ja hakukoneystävällisen. Tavoitteena oli paitsi lisätä Rovion tunnettuutta viihdebrändinä, myös osallistaa käyttäjiä ja kasvattaa pelien latausmääriä.

Wunderkraut lähti projektiin teknisenä toimittajana ja konsulttina, sillä konsepti ja design sivustolle oli olemassa. Toimimme kiinteästi yhtenä tiiminä asiakkaan kanssa ja ohjasimme projektia vahvasti ketterällä otteella.

Kevyemmin mobiilissa
Rovio.com latautuu nopeammin kuin koskaan. Kevyt käyttöliittymä yhdistettynä uuteen responsiiviseen designiin parantaa huomattavasti palvelun käyttöä mobiilissa. Noin 80% Rovion sivujen liikenteestä tulee mobiilista, joten saumaton käyttökokemus mobiilikäyttäjille on tärkeää.

Miellyttävät käyttäjäpolut
Halusimme varmistaa, että käyttäjä pystyy liikkumaan mahdollisimman saumattomasti rovio.com -sivuston ja sovelluskauppojen välillä ja että sisällön lataaminen käyttäjän päätelaitteelle olisi mahdollisimman helppoa. Uusi tekninen ratkaisu tunnistaa käyttäjän mobiililaitteen ja ohjaa käyttäjän latauslinkistä suoraan oikeaan sovelluskauppaan.

Joustavuutta ja monipuolisuutta
Rovion sisällöntuottajilla on uuden verkkopalvelun myötä enemmän vapautta kehittää sivustoaan ja luoda innovatiivisia ratkaisuja tehokkaammin. Päivitimme Rovion sisällönhallintajärjestelmän hyvin kankeasta ja rajallisesta vanhasta järjestelmästä uuteen, joustavaan ja lähes rajattomaan Drupaliin. Verkkopalvelun hallinta ja sisällöntuotanto on tehokasta ja helpommin laajennettavissa useampien kieliversioiden tarpeisiin.


Lisätietoa Wunderkrautista: https://www.wunderkraut.fi/
Verkko-osoite: http://www.rovio.com/

Referenssi Rovio.com - Moderni, saumaton käyttökokemus mobiilissa
Tilaaja: Rovio
Toimittajan yhteyshenkilö:
Hannu Nieminen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä
Webkehitys
Ketterät menetelmät
Sisällönhallinta
Drupal
Julkaisujärjestelmä CMS
Open source
Media
Urheilu, viihde ja virkistys
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Wunder:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana