Riihisoftille uusi toimitusjohtaja

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, Viestintä, Microsoft, IT, Johtamistyö

post_image

Jouko Kukko on nimitetty Riihisoft Oy:n toimitusjohtajaksi 26.9.2016 alkaen. Hän vastaa yhtiön kokonaisvaltaisesta johtamisesta ensisijaisina vastuualueinaan asiakkuudet, uusasiakashankinta ja henkilöstö.


Jouko on toiminut aiemmin 20 vuoden ajan tietotekniikka-alan yrityksissä erilaisissa vastuutehtävissä mm. toimitusjohtajana, yksikönjohtajana ja projektipäällikkönä. Viimeiset neljä vuotta hän työskenteli tie- ja maarakennusyrityksen palveluksessa varatoimitusjohtajana. 

Jouko kertoo siirtymisestään Riihisoftin palvelukseen seuraavaa:
Toimiminen välillä eri toimialalla on ollut kokemuksen kannalta hyödyllistä ja nyt osaan katsoa it-alaa myös eri näkökulmasta. Riihisoftissa työskentely tulee olemaan päätoimista ja sen rinnalla jatkan pienellä panostuksella 1,5 vuotta sitten perustetussa yrityksessä, joka tuottaa 3D-koneohjausaineistoja maa- ja tierakennusyrittäjille maarakennuskoneisiin.

Riihisoftiin on mukava tulla. Yrityksen työntekijöillä on vankkaa erityisosaamista erityisesti Microsoft-teknologioista, joilla voimme tuottaa kustannustehokkaita ja lisäarvoa tuottavia järjestelmiä asiakkaillemme. Myös kumppaniverkko on toimiva. Lisäksi yhtiössä on minulle tuttuja työtekijöitä aikaisemmasta työpaikasta, joten senkin puoleen on helppo aloittaa työskentely Riihisoftilla.

Riihisoft Oy:n perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Tomi Mustonen siirtyy yrityksen teknologiajohtajan tehtäviin. Hän jatkaa myös edelleen Riihisoftin hallituksen puheenjohtajana.


Lisätietoja antavat:
Jouko Kukko, toimitusjohtaja
puhelin 040 5254 989
jouko.kukko@riihisoft.fi

Tomi Mustonen, teknologiajohtaja
puhelin 0400 923 775
tomi.mustonen@riihisoft.fi


Pinterest

Muita julkaisuja Riihisoft Oy:lta