Retkitukku.fi -verkkokauppa

Tilaaja: Retkitukku.fi

Tagit: Myynti, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Verkkokaupparatkaisut, Open source, Kauppa, magento, verkkokauppa-alusta, verkkokaupparatkaisu

post_image

PiiMega on kehittänyt Retkitukun kanssa asiakasta huomioivaa erätuotteiden verkkokauppaa. 

 
Retkitukku.fi on Magento-alustalle rakennettu verkkokauppa, joka alusta asti osoittautunut menestystarinaksi. Retkitukulla on myös kivijalkamyymälä, jonka toiminta on täysin integroitu verkkokauppaan. Toiminnanohjaukseen Retkitukku käyttää PiiMegan kaupan alalle kehittämää PiiMega Total Commerce -toiminnanohjausjärjestelmää. Järjestelmään kuuluu myös web-pohjainen kivijalkamyymälän kassa, joka myös on integroitu verkkokauppaan.
 
Retkitukun verkkokaupassa on panostettu erityisesti kuluttajaystävällisuuteen ja asiakkaan hyvään palvelukokemukseen. Asiakkaalle tarjotaan lisämyyntiä jo ennen lopullista ostosta. Esimerkiksi yksittäisen tuotteen valinnan kohdalla ehdotetaan parempia tuotepaketteja ja kokonaisuuksia. Tuotepaketit ollaan rakennettu niin, että kuluttaja saa toimivan kokonaisuuden edullisesti. 
 
Asiakas huomioidaan tilauksen jälkeisessä viestinnässä ilmoittamalla tilauksen jokaisesta vaiheesta sähköpostilla ja tekstiviestillä. Sähköpostiviestintä hoidetaan Mailchimpillä ja tekstiviestit SMSgatewaylla. 


Retkitukku.fi -verkkokauppa on hyvä esimerkki loistavasta verkkokaupasta. Kuten kivijalkamyymälässä, myös verkkokaupassa jatkuva kehittäminen on elinehto. Retkitukku.fi on vastannut kehittyvään verkkokauppabisnekseen ja vienyt verkkokauppaansa koko ajan eteenpäin.

Pinterest

Muita julkaisuja PiiMega Oy:lta