Respecta – responsiivinen verkkopalvelu

post_image

RESPECTA

Respecta on osa Otto Bock Scandinavia Groupia, joka koostuu kymmenestä ortopedia-alan yrityksestä ollen alansa johtaja Pohjoismaissa.

Otto Bockin pääkonttori on Norrköpongissä, Ruotsissa. Kokonaisuudessaan konserni työllistää noin 6 000 ammattilaista tehden noin 800 miljoonan euron vuosittaista liikevaihtoa.

Respecta on Suomen suurin ja monipuolisin apuvälinealan toimija. Respecta tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja, joilla voidaan ennaltaehkäistä vammoja sekä edistää tehokasta ja sujuvaa kuntoutus- ja hoitoprosessia.

ANDERSIN TOTEUTTAMA RATKAISU

Anders toteutti Respectalle responsiivisen verkkopalvelun. Yrityksen monipuolinen asiakaskunta koostuu julkisesta sektorista, yrityksistä ja kuluttajista. Verkkopalvelun pitääkin palvella kaikkia asiakasryhmiä sujuvasti riippumatta asiakkaan tarpeista, päätelaitteesta tai kielestä.

Anders vastasi verkkopalvelun vaatimusmäärittelyn toteutuksesta, visuaalisesta ilmeestä, käyttöliittymäsuunnittelusta, teknisen toiminnallisuuden suunnittelusta sekä toteutuksesta aina järjestelmän ylläpitoon asti.

Suosittelija:

Andersin asiantuntijoilla on kykyä ymmärtää nopeasti, mistä liiketoiminnassa on kyse ja soveltaa tietoja taitavasti digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Olen jo suositellut Andersia kumppaniksi muillekin ja tulen suosittelemaan jatkossakin.

Sasu Leskelä, BU Director, Respecta

Referenssi Respecta – responsiivinen verkkopalvelu
Tilaaja: Respecta
Ajankohta:2013 -
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Webkehitys
Asiantuntijapalvelut
Kauppa
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus
Konsultointi
Valmisohjelmisto
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Julkaisujärjestelmä CMS
Open source
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Anders Innovations Oy:lta

post_image

Premium

Referenssi UWIS:n seurantasovellus tarjoaa reaaliaikaisen 3D-paikkatiedon sukeltajille sekä pinnalla sukellusta seuraaville

ANDERSIN RAKENTAMA UWIS:N SEURANTASOVELLUS SUKELTAJILLE PARANTAA TURVALLISUUTTA JA TEHOKKUUTTA HUIPPUTEKNOLOGIALLA.UWIS tarjoaa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Tuotanto, Asiakkuudenhallinta CRM, +37 muutaTietohallinto, Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Analytiikka, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys, Django, Javascript, Open source, Python, React, IT, Urheilu, viihde ja virkistys, Asiantuntijapalvelut, Telekommunikaatio, Julkishallinto, Valmistava teollisuus, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Prosessiteollisuus, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Premium

Referenssi Matkahuolto – responsiivinen palvelusivusto ja pakettipalvelut

MATKAHUOLTOOy Matkahuolto Ab on suomalainen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys.Matkahuollon pääliiketoiminta-alat Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Logistiikka, Markkinointi, +22 muutaMyynti, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Viestintä, Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Mediaparoni Ilkka Lavas rakentaa Eat And The Citystä globaalia ravintoloiden markkinapaikkaa
Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!