Respecta – responsiivinen verkkopalvelu

Tilaaja: Respecta

Ajankohta: 2013 -

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Myynti, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Asiantuntijapalvelut, Kauppa, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

RESPECTA

Respecta on osa Otto Bock Scandinavia Groupia, joka koostuu kymmenestä ortopedia-alan yrityksestä ollen alansa johtaja Pohjoismaissa.

Otto Bockin pääkonttori on Norrköpongissä, Ruotsissa. Kokonaisuudessaan konserni työllistää noin 6 000 ammattilaista tehden noin 800 miljoonan euron vuosittaista liikevaihtoa.

Respecta on Suomen suurin ja monipuolisin apuvälinealan toimija. Respecta tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja, joilla voidaan ennaltaehkäistä vammoja sekä edistää tehokasta ja sujuvaa kuntoutus- ja hoitoprosessia.

ANDERSIN TOTEUTTAMA RATKAISU

Anders toteutti Respectalle responsiivisen verkkopalvelun. Yrityksen monipuolinen asiakaskunta koostuu julkisesta sektorista, yrityksistä ja kuluttajista. Verkkopalvelun pitääkin palvella kaikkia asiakasryhmiä sujuvasti riippumatta asiakkaan tarpeista, päätelaitteesta tai kielestä.

Anders vastasi verkkopalvelun vaatimusmäärittelyn toteutuksesta, visuaalisesta ilmeestä, käyttöliittymäsuunnittelusta, teknisen toiminnallisuuden suunnittelusta sekä toteutuksesta aina järjestelmän ylläpitoon asti.

Suosittelija:

Andersin asiantuntijoilla on kykyä ymmärtää nopeasti, mistä liiketoiminnassa on kyse ja soveltaa tietoja taitavasti digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Olen jo suositellut Andersia kumppaniksi muillekin ja tulen suosittelemaan jatkossakin.

Sasu Leskelä, BU Director, Respecta

Pinterest

Muita julkaisuja Anders Innovations Oy:lta

post_image

Premium

Referenssi UWIS:n seurantasovellus tarjoaa reaaliaikaisen 3D-paikkatiedon sukeltajille sekä pinnalla sukellusta seuraaville

ANDERSIN RAKENTAMA UWIS:N SEURANTASOVELLUS SUKELTAJILLE PARANTAA TURVALLISUUTTA JA TEHOKKUUTTA HUIPPUTEKNOLOGIALLA.UWIS tarjoaa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Tuotanto, Asiakkuudenhallinta CRM, +37 muutaTietohallinto, Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Analytiikka, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys, Django, Javascript, Open source, Python, React, IT, Urheilu, viihde ja virkistys, Asiantuntijapalvelut, Telekommunikaatio, Julkishallinto, Valmistava teollisuus, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Prosessiteollisuus, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Premium

Referenssi Matkahuolto – responsiivinen palvelusivusto ja pakettipalvelut

MATKAHUOLTOOy Matkahuolto Ab on suomalainen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys.Matkahuollon pääliiketoiminta-alat Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Logistiikka, Markkinointi, +22 muutaMyynti, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Viestintä, Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö