Respecta Oy / Ottobock Scandinavia

Tilaaja: Respecta Oy / Ottobock Scandinavia

Ajankohta: 2014

Toimittajan yhteyshenkilö: Leo Siira

Tagit: Hankinta, Auditointi, Tietoliikennepalvelut, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Julkishallinto, Telekommunikaatio, Konsultointi, Kilpailutus, tarjouspyynnöt, Analyysit

post_image

Respecta Oy ja Ottobock Scandinavia kilpailuttivat pohjoismaisen viestintäratkaisunsa BidGate-palvelun avulla. Kilpailutettu ratkaisu sisälsi liki 800 matkapuhelinliittymää palveluineen, välitys- ja contact center ratkaisut sekä Microsoft Lync integraation. Kilpailutuksen tavoitteena oli saavuttaa kokonaisratkaisu, joka huomioi yrityksen mahdolliset laajentumistarpeet myös tulevaisuudessa.

Leo Siira, jonka vastuualueina konsernissa ovat liiketoiminnan kehittäminen, ICT sekä laadun ja riskien hallinta, oli tyytyväinen saamaansa palveluun sekä kilpailutuksen lopputulokseen: "BidGate asiantuntija valmistelivat tarjouspyynnöt, suorittivat kilpailutuksen ja tarjousvertailun sovitusti ja ammattitaidolla. Tarjousten vertailu ja toimittajan valinta oli helppo toteuttaa hyvän valmistelun johdosta. Lopputuloksena saimme hyvin kilpailukykyisen ja tarjouspyyntöä vastaavan sopimuksen".

Respecta on suurin ja monipuolisin toimija Suomessa apuvälinealalla. Respectan tuotteilla ja osaamisella mahdollistetaan liikkumisen vapaus, poistetaan liikkumisen esteitä ja ennaltaehkäistään liikkumista rajoittavien vammojen syntymistä. Respecta on osa Otto Bock Scandinavia Group -konsernia, johon kuuluu kymmenen tytäryhtiötä ja se on ortopedisen alan markkinajohtaja Pohjoismaissa. Yhtiön kotipaikka on Norrköpingissä, Ruotsissa. Otto Bock Scandinavia Groupissa ja sen tytäryhtiöissä on yhteensä noin 600 työntekijää ja vuotuinen liikevaihto on noin 100 M€.

Linkkejä:

www.respecta.fi
www.ottobock.se/

Suosittelija:

"Tarjousten vertailu ja toimittajan valinta oli helppo toteuttaa hyvän valmistelun johdosta. BidGate-palvelun avulla tietoliikennepalveluiden kilpailutus sujui todella kivuttomasti." Leo Siira, Respecta Oy.

Leo Siira

Pinterest

Muita julkaisuja BidGate:lta