Remion vahvasti mukana Thermo Power Finlandin älykkäiden energiaratkaisujen kehityksessä

Tilaaja: Thermo Power Finland Oy

Ajankohta: 2016 -

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Integraatiot, IoT, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Kiinteistöala, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Teollinen internet, cleantech

post_image

Thermo Power Finland Oy on edelläkävijä energiaa säästävien hybridilämmitysjärjestelmien kehittämisessä. Thermo tuote- ja palveluvalikoima kattaa koko älyenergiainvestoinnin elinkaaren suunnittelusta toteutukseen huolehtien myös huolto- ja ylläpitotoimintojen tuottamisesta. Esimerkiksi Thermo HYBRID -monienergiajärjestelmän ja Thermo CONTROL -ohjausjärjestelmän avulla kiinteistöjen lämmityskustannukset alenevat tyypillisesti 50–60%. Thermo Power Finland Oy on osa Elite Varainhoito-konsernia.

Thermo Power Finland päätti hyödyntää Remionin vahvaa teollisen internetin osaamista ja Regatta-komponentteja internet-pohjaisissa tiedonkeruu- ja etävalvontaratkaisuissaan. Yhteistyön tärkeänä tavoitteena on ollut tuoda etävalvonta osaksi energiajärjestelmien ohjausta ja ylläpitoa.

Lue lisää: www.remion.com, www.thermopower.fi

Pinterest

Muita julkaisuja Remion Oy:lta