Reebok CrossFit Turku: ohjelmistokokonaisuus liikunnan alalle

Tehden Liikunta -ohjelmisto on liikuntakeskusten ja kuntosalien ohjelmisto, joka sisältää mm. kassaohjelman, ajanvarauksen, laskutuksen ja kulunvalvonnan.


Reebok CrossFit Turku on liikunta-alan yritys, jossa tarjotaan laadukkaita valmennettuja crossfit-tunteja niin aloittelijoille kuin kilpaurheillijoillekin. Pyrkimyksenä on saada asiakas nauttimaan harrastuksestaan ja oppimaan uutta. Yrityksen yksi perustajista ja valmentajista, Aleksi Hakunti, on tyytyväinen Tehdenin tehokkuuteen ja kehitykseen.

Crossfit-salilla nopeus on kassatyöskentelyssä ykkösjuttu. Salilla on yleensä paikalla vain yksi valmentaja, jonka pitää pystyä samanaikaisesti olemaan kassalla ja neuvomaan asiakkaita ennen ja jälkeen tunnin. Aleksin mukaan kassatyöskentelyn pitää toimia nopeuden lisäksi myös jämptisti. Hän kertoo Tehden-ohjelmiston tehneen kassatyöskentelystä tehokasta.

Aleksi mainitsee, että parannus entiseen on ollut suuri Tehdenin käyttöönoton jälkeen. Liiketoimintaan on tullut selkeyttä ja ohjelmisto on monipuolinen mahdollistaen kaikenlaisten liiketoiminnan lukujen tarkastelemisen. 

Aleksi on mielissään, että heti yhteistyön alusta lähtien he ovat saaneet palvelua ja ohjelma on kehittynyt koko ajan. Asiakaspalvelu toimii hänen mielestään erinomaisesti ja monta toivetta on ohjelmiston kehityksen suhteen on otettu mielellään vastaan.

Suosittelija:

"Ohjelman simppeliys ja tehokkuus on ollut parasta. Pystyy aika hyvin opettamaan kenelle tahansa miten ohjelma toimii. Se on varmaan se suurin juttu."

Aleksi Hakunti

Referenssi Reebok CrossFit Turku: ohjelmistokokonaisuus liikunnan alalle
Tilaaja: Reebok CrossFit Turku
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Markkinointi
Myynti
Toiminnanohjaus ERP
Pilvipalvelut / SaaS
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys
Asiantuntijapalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys
Laitteet
Valmisohjelmisto
Tuki- ja ylläpitotyö
Tehden Tehoatoimintaan kassajärjestelmät Kulunvalvontajärjestelmät ajanvarausjärjestelmä asiakashallinta varastonhallinta tuotehallinta
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Tehden Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana