Reebok CrossFit Turku: ohjelmistokokonaisuus liikunnan alalle

Tilaaja: Reebok CrossFit Turku

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Markkinointi, Myynti, Toiminnanohjaus ERP, Pilvipalvelut / SaaS, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Integraatiot, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Webkehitys, Asiantuntijapalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Laitteet, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Tehden, Tehoatoimintaan, kassajärjestelmät, Kulunvalvontajärjestelmät, ajanvarausjärjestelmä, asiakashallinta, varastonhallinta, tuotehallinta

post_image

Tehden Liikunta -ohjelmisto on liikuntakeskusten ja kuntosalien ohjelmisto, joka sisältää mm. kassaohjelman, ajanvarauksen, laskutuksen ja kulunvalvonnan.


Reebok CrossFit Turku on liikunta-alan yritys, jossa tarjotaan laadukkaita valmennettuja crossfit-tunteja niin aloittelijoille kuin kilpaurheillijoillekin. Pyrkimyksenä on saada asiakas nauttimaan harrastuksestaan ja oppimaan uutta. Yrityksen yksi perustajista ja valmentajista, Aleksi Hakunti, on tyytyväinen Tehdenin tehokkuuteen ja kehitykseen.

Crossfit-salilla nopeus on kassatyöskentelyssä ykkösjuttu. Salilla on yleensä paikalla vain yksi valmentaja, jonka pitää pystyä samanaikaisesti olemaan kassalla ja neuvomaan asiakkaita ennen ja jälkeen tunnin. Aleksin mukaan kassatyöskentelyn pitää toimia nopeuden lisäksi myös jämptisti. Hän kertoo Tehden-ohjelmiston tehneen kassatyöskentelystä tehokasta.

Aleksi mainitsee, että parannus entiseen on ollut suuri Tehdenin käyttöönoton jälkeen. Liiketoimintaan on tullut selkeyttä ja ohjelmisto on monipuolinen mahdollistaen kaikenlaisten liiketoiminnan lukujen tarkastelemisen. 

Aleksi on mielissään, että heti yhteistyön alusta lähtien he ovat saaneet palvelua ja ohjelma on kehittynyt koko ajan. Asiakaspalvelu toimii hänen mielestään erinomaisesti ja monta toivetta on ohjelmiston kehityksen suhteen on otettu mielellään vastaan.

Suosittelija:

"Ohjelman simppeliys ja tehokkuus on ollut parasta. Pystyy aika hyvin opettamaan kenelle tahansa miten ohjelma toimii. Se on varmaan se suurin juttu."

Aleksi Hakunti

Pinterest

Muita julkaisuja Tehden Oy:lta