Raymond

Tilaaja: Raha-automaattiyhdistys

Ajankohta: 2014 -

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Media, Konsultointi, Toteutustyö, Wordpress

post_image

Toteutimme RAY:n asiakaslehden Raymondin verkkopalvelun yhdessä A-lehden Dialogi Oy:n ja Esmes Digital Oy:n kanssa. Vastuunamme oli käyttöliittymä- ja visuaalinen suunnittelu sekä projektihallinta. Palvelu on toteutettu WordPress-julkaisujärjestelmällä.


Sivusto toteutettiin tiiviissä yhteistyössä projektitiimin kanssa, ja käyttöliittymästä tehtiin useita prototyyppejä, jotta lehden digitaalinen toteutus olisi paras mahdollinen. Raymondin paperiversion visuaalisuudella ja sisällöllä on erityisen korkea tuotantoarvo, joten oli selvää että nämä haluttiin säilyttää myös sähköisessä versiossa. Ratkaisussa säilytettiin lehden visuaalinen ilme luoden kuitenkin miellyttävä käyttäjäkokemus myös mobiili- ja tablettikäyttäjille.

WordPress oli luonteva valinta sisällönhallintajärjestelmäksi, koska se oli käyttäjille ja sivuston hallinnasta vastaaville entuudestaan tuttu.

Käyttäjiltä saadun palautteen perusteella Raymondille saatiin digitalisoinnilla uusi, onnistunut sähköinen ulottuvuus. Projekti toteutettiin vuoden 2014 aikana, ja palvelu julkaistiin lokakuussa 2014.

Lisätietoa: http://www.exove.com/cases/raymond

Pinterest

Muita julkaisuja Exove:lta