Ravintola Juuren responsiivinen verkkopalvelu ja varaustenhallintajärjestelmä

Tilaaja: Ravintola Juuri

Ajankohta: 2013

Toimittajan yhteyshenkilö: Vilppu Simpanen

Tagit: Open source, Julkaisujärjestelmä CMS, Markkinointi, Viestintä, Myynti, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Mobiilikehitys, Graafinen suunnittelu, Käyttäjähallinta, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Koulutus, Valmisohjelmisto, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Sisällönhallinta

post_image

Solid Angle suunnitteli ja toteutti Ravintola Juuren kolmen eri ravintolan responsiiviset verkkosivustot Wordpress Network -järjestelmällä yhden verkkopalvelun avulla hallittaviksi.


Juuren sivustolla on lisäksi käytössä Solid Anglen Wordpress-lisäosana toteutettu varaustenhallintajärjestelmä. Tämä helppokäyttöinen, responsiivinen ravintoloiden pöytävarausjärjestelmä tarjoaa vaivattoman tavan pöytävarauksen tekemiseen myös mobiilisti ja tukee siten myynnillisien tavoitteiden toteutumista.

Järjestelmä mm. sijoittelee varaukset pöytiin automaattisesti ja vähentää varausten käsittelyyn kuluvaa aikaa ja siten kasvattaa asiakastyytyväisyyttä vapauttaen tarjoilijoiden resurssit asiakaspalveluun.

Pinterest

Muita julkaisuja Solid Angle:lta