Rautakesko otti rikastavan tuotetiedon haltuun Adeonan avulla

Tilaaja: Rautakesko

Toimittajan yhteyshenkilö: Patrik Palatz, patrik.palatz@canter.fi

Tagit: Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Kauppa, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Tuotetiedon hallinta, PIM

post_image

Rautakeskon tuotetiedot taipuvat kymmeniin julkaisukanaviin yhden järjestelmän kautta. Projektipäällikkö Antti Sarkkula ei peittele tyytyväisyyttään Canterin Adeonaan ja aktiiviseen yhteistyöhön, joka mahdollistaa sähköisen liiketoiminnan ja prosessien kehittämisen kaikissa maissa ja myymäläketjuissa.


Haaste:
Rautakeskon toimintamaihin oli luotu yhteinen toiminnanohjausjärjestelmä. Tuotteisiin liittyvä rivitieto oli harmonisoitu, mutta markkinointitieto oli hajallaan useissa tietokannoissa kymmien henkilöiden takana. Kun tuotteita haluttiin viedä internetsivuille, rikastetun tuotetiedon hallintaan tarvittiin keskitetty järjestelmä.

Ratkaisu:
Canterin toimittama Adeona PIM on rikastavan tuotetiedon ylläpitoon ja julkaisuun suunniteltu keskitetty ratkaisu. Se yhdistää markkinointitiedon Rautakeskon globaalista toiminnanohjausjärjestelmästä tulevaan rivitietoon ja mahdollistaa tuotetiedon julkaisun sekä sähköisissä että perinteisissä kanavissa.

Hyödyt:
Rikastavien tietojen ylläpitäminen Adeonassa on huomattavasti helpompaa kuin samojen tietojen hallinta useissa järjestelmissä. Keskitetty järjestelmä on poistanut päällekkäisyyksiä ja oikaissut prosesseja. Adeona mahdollistaa sähköisen kaupankäynnin kehittämisen, vapauttaa markkinoinnin resursseja ja korvaa aiemmin ulkoistettua tuotantotyötä.

Faktat:
6 maata
7 kieltä
6 ylläpitokäyttäjää
500 loppukäyttäjää
Yli 100 000 tuotenimikettä
Reilut 4 000 000 datariviä
68 000 tuotekuvaa
Yli 400 000 kuvaversiota
Kymmeniä julkaisukanavia
15 integraatiota
Laajat integraatiot mm. SAP:iin ja verkkopalveluihin
Älykkäät automaatiot sisällöntuotannon tukena
Tukee brändien hallintaa ja kehittämistä

Lue lisää: http://www.canter.fi/item/case-rautakesko/#toggle-id-4

Pinterest

Muita julkaisuja Canter Oy:lta