Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali selätti lippukaupan yleisöryntäyksen pilven avulla

Syyskuun lopulla päättynyt Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali teki tänä vuonna yleisöennätyksen rikkoen 60.000 kävijän rajan. Kiinnostus näkyi voimakkaasti myös verkossa, ja 27. kerran järjestetyn festivaalin sivusto kesti tänä vuonna yleisöryntäyksen lipunmyynnin alkaessa. Festivaalin nettilipunmyynti kasvoi kokonaisuudessaan yli 30 prosenttia edellisvuosista.

Onnistuneen verkkojulkaisun takana oli pilviteknologia, joka skaalautui automaattisesti kysynnän mukaan. Usean sadan prosentin kasvu kävijämäärässä ei aiheuttanut katkoja tai hidastumista sivuston toiminnassa.

”Festivaali rikkoi tänä vuonna 60.000 kävijän rajan. On aivan selvää, että yksi keskeinen tekijä kävijäennätykseen oli verkossa erinomaisesti sujunut lipunmyynti. Lipunmyynnin avajaispäivänä tehdään yli 20 prosenttia koko 18 päivää jatkuvasta myynnistä. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä, että sivusto toimi ruuhkahuipuissaankin ongelmitta. Saimme paljon positiivista palautetta myös asiakkailtamme”, kertoo Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin toiminnanjohtaja Sara Norberg.

Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalin verkkopalvelun suunnittelusta ja toteutuksesta on vastannut viimeiset kolme vuotta Solid Angle. ”Festivaalin tämän vuoden menestys on vuosien suunnitelmallisen ja tiiviin yhteistyön tulosta. Asiakkaan sitoutuminen ja halu osallistua verkkopalvelun kehittämiseen on ollut olennaisen tärkeää lopputuloksen kannalta”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Vilppu Simpanen.

Pilvi Cloud Companyn asiantuntijat suunnittelivat elokuvafestivaalin verkkosivuston palvelinarkkitehtuurin, ja konsultoivat pilviteknologian käyttöönotossa. ”Pilvipohjaisella teknologialla voidaan pystyttää nopeasti vikasietoinen ja aidosti kustannustehokas ympäristö. Pilvipalvelut ovat kehittyneet niin käyttäjäystävällisiksi, että sivustojen kehittäjät voivat itse hallita tarvitsemiaan palveluita”, sanoo Pilven teknologiajohtaja Ville Laitinen.

”Konsulttina meidän roolimme on ymmärtää asiakkaan sivuston toiminta läpikotaisin ja identifioida ne pilvipohjaiset ratkaisut, joiden avulla sivusto saadaan skaalautumaan mahdollisimman kustannustehokkaasti. Ratkaisu voi lopulta koostua useista globaaleista sekä kotimaisista palveluista, jotka täyttävät asiakkaan tarpeet”, toteaa Laitinen.

Lisätietoja:

Helsinki Internation Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa on vuosittain syyskuussa järjestettävä Suomen suurin elokuvafestivaali. Ohjelmistossa esitetään 180 pitkää ja 160 lyhyttä elokuvaa yli 450 näytöksessä ympäri Helsinkiä. http://www.hiff.fi/

SOLID ANGLE Oy on digimarkkinointiin erikoistunut suunnittelu- ja tuotantotoimisto. Konseptoimme, suunnittelemme ja toteutamme. Autamme asiakkaitamme näkymään ja kuulumaan netissä, päätelaitteesta tai alustasta riippumatta. http://www.solidangle.fi/

Pilvi Cloud Company Oy on erityisesti verkkokauppaan tarkoitettua pilviteknologiaa kehittävä yhtiö, jonka taustalla on suomalainen verkkokauppa-, hosting- ja pilvipalveluasiantuntijoista koostuva tiimi. http://www.pilvi.com

Suosittelija:

Festivaali rikkoi tänä vuonna 60.000 kävijän rajan. On aivan selvää, että yksi keskeinen tekijä kävijäennätykseen oli verkossa erinomaisesti sujunut lipunmyynti. Lipunmyynnin avajaispäivänä tehdään yli 20 prosenttia koko 18 päivää jatkuvasta myynnistä. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä, että sivusto toimi ruuhkahuipuissaankin ongelmitta. Saimme paljon positiivista palautetta myös asiakkailtamme.

Sara Norberg

Referenssi Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali selätti lippukaupan yleisöryntäyksen pilven avulla
Tilaaja: Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali
Ajankohta:2014
Toimittajan yhteyshenkilö:
contact@pilvi.com
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Arkkitehtuuri
Auditointi
It-infrapalvelut
Julkaisujärjestelmä CMS
Open source
Asiantuntijapalvelut
Media
Konsultointi
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Pilvi:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana