Rakennusalan ilmoitusvelvollisuus ja Festum Taloushallinto

post_image

Turun yliopiston ylioppilaskunnan perustama 1966. Säätiö rakentaa, perusparantaa, vuokraa ja ylläpitää opiskelija- ja nuorisoasuntoja peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskelevia ja ns. työssäkäyvää nuorisoa varten. TYS:llä on yli 7300 asuntopaikkaa Turussa ja Raumalla.


Esittely ja nykyaikainen käyttöliittymä vakuutti

Turun Ylioppilaskyläsäätiö lähti kilpailuttamaan eri taloushallinnon toimijoita löytääkseen parhaan tavan ostolaskujensa käsittelyyn. Samalla he toivoivat löytävänsä ratkaisun rakennusalan uuden ilmoitusvelvollisuuden tuomiin haasteisiin.

”Kilpailutetut yritykset esittelivät palvelunsa johdollemme ja kaikille tuleville loppukäyttäjille. Saimme ensimmäisen kosketuksen Festum Taloushallintoon asiantuntijanne pitämän esittelyn kautta. Esittely oli todella vakuuttava ja yllättäviinkin kysymyksiimme osattiin aina vastata ja ratkaisu niihin löytyi jo valmiina. Esittelyn ja toimintojen lisäksi oli yksi asia, josta olimme kaikki samaa mieltä, Festum Taloushallinnon nykyaikainen ulkoasu ja käytön loogisuus oli kilpailijoita huomattavasti edellä", Satu Juurinen, Turun Ylioppilaskyläsäätiön kirjanpitäjä kertoo.

Laskujen kierto on nopeutunut ja tietoisuus lisääntynyt

Festum Taloushallinnon käyttöönoton yhteydessä työtavat ovat muuttuneet vastaamaan uutta työtapaa. Laskujen kierto on nopeutunut ja asioista tiedetään enemmän kuin aikaisemmin.

”Käyttöönotto oli kaiken kaikkiaan helppo ja mutkaton. Nyt laskut tulevat meille huomattavasti nopeammin ja ne saadaan myös kiertoon nopeasti. Ennen laskuja etsittiin usein eikä aina tiedetty missä lasku kiertää", Satu Juurinen sanoo.
Arkisto on ollut Turun ylioppilaskyläsäätiölle yksi parhaista ja käytetyimmistä ominaisuuksista. Kansioiden ja sieltä löytyvien laskurivien tutkiminen on uuden palvelun myötä mennyttä aikaa.

”Laskut ovat yhdessä paikassa ja niitä pystyy hakemaan suoraan arkistosta, tästä on ollut meille suuri apu. Vanhojen laskujen tiliöinnit selviävät nopeasti ja kaikki tieto laskuista on saatavilla joustavasti eri päätelaitteilla ajasta riippumatta”, Satu Juurinen jatkaa.

Ilmoitusvelvollisuus ja sen vaatimukset

Rakennusalan uuden ilmoitusvelvollisuuden vaatimat ilmoitukset hoituvat Festum Taloushallinnolla ja aikaa säästyy automaattitoiminnoilla.

”Haimme ilmoittamiseen todella helppoa ja yksinkertaista tapaa. Olemme nyt käytössä huomanneet kuinka nopeasti ja pienellä työllä saamme ilmoitukset tehtyä. Ostolaskut voidaan kiinnittää ilmoitukseen suoraan tiliöinnin kautta ja summat sekä laskut tulevat automaattisesti urakalle tietoja täyttäessä. Ilmoituksen määrämuotoisuus myös helpottaa suuresti. Aina ei muista mitkä oli pakollisia ilmoitettavia tietoja, mutta Festum Taloushallinto pitää siitä huolen. Tämä oli meille todella hyvä ja yksinkertainen ratkaisu", Ville Raitanen, Turun Ylioppilaskyläsäätiön kiinteistöinsinööri kertoo.

Festum taloushallinto on onnistunut lunastamaan ja jopa ylittämään odotukset.

”Festum Taloushallinto on vastannut odotuksia todella hyvin. Helppous ja loogisuus välittyi jo esittelyssä ja toteutuu juuri sellaisena käytössäkin. Koulutustakin oli vain puoli päivää ja sen jälkeen kaikki käyttäjämme ovat osanneet käyttää järjestelmää omatoimisesti", Ville Raitanen päättää.

Referenssi Rakennusalan ilmoitusvelvollisuus ja Festum Taloushallinto
Tilaaja: Turun Ylioppilaskyläsäätiö
Toimittajan yhteyshenkilö:
ville.erkkila@festum.fi
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Taloushallinto
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Kiinteistöala
Valmisohjelmisto
Sähköinen taloushallinto Automaatio
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Festum Software Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Kuuluuko digitaalisen palvelun kehitysprojekti markkinoinnille, myynnille vai IT:lle?
Mediaparoni Ilkka Lavas rakentaa Eat And The Citystä globaalia ravintoloiden markkinapaikkaa
Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin